Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea: Miza principala a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu sa nu mai exist

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Miza principala a lui Klaus Werner Iohannis este ca eu sa nu mai exist

Liviu Dragnea trage din toate pozitiile in directia lui Klaus Iohannis. Si suspecteaza ca pe numele sau ar putea sa fie deschise si alte dosare. in dosarul referendumului eu am fost condamnat pentru ceva. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea: Continuam discutia despre suspendarea presedintelui Iohannis (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca decizia lui Klaus Iohannis de a semna decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi din fruntea DNA nu va opri discutiile despre suspendarea acestuia din functia de.

Liviu Dragnea continua santajul la Iohannis: Categoric ramanem cu ideea suspendarii deschisa

In ciuda faptului ca Iohannis a respectat Constitutia si a pus in aplicare decizia Curtii Constitutionale de revocare din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi, Liviu Dragnea continua atacurile la Iohannis cu.

Netflix, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Denver nu fura de la copiii saraci. Fii Denver (FOTO)

Liviu Dragnea a ajuns subiect de ironii pentru administratorii paginiide FacebookNetflix Romania. Acestia au preluatscandarea Liviu Dragnea fura banii copiilor saraci, aparuta la proteste,.

Liviu Dragnea a explicat la Sinteza zilei ce nu se stia despre legea offshore

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, detalii mai putin cunoscute despre legea offshore, legea care vizeaza resursele din Marea.

Liviu Dragnea, mesaj pentru parlamentarii si ministrii PSD-ALDE: Cei care vor sa mearga cu mine inainte inseamna ca sunt curajosi. Cine nu sunt niste lasi, niste fricosi

Liviu Dragnea a tinut sa transmita, miercuriseara, un mesaj catre partenerii din ALDE, dar si catre ministrii si parlamentarii PSD-ALDE, in conditiile in care modificarile la codul penal au trecut in.

Liviu Dragnea sustine ca vor aparea alte dosare impotriva sa: Se fac cereri de redeschidere. Sunt la iCCJ, ne judecam

Liviu Dragnea este tot mai speriat de faptul ca ar putea fi condamnat definitiv in justitie. Presedintele PSD a sustinut, miercuri seara, ca mai multe dosare pe care le-a avut in trecut ar putea fi.

Liviu Dragnea anunta ca revocarea lui Kovesi e doar inceputul: Legilor Justitiei, Codurile penale sa fie promulgate. Cei care au semnat protocoale sa raspunda pentru ele

Liviu Dragnea a afirmat, miercuri seara, ca revocarea din fruntea DNA a Laurei Codruta Kovesi este doar inceputul pentru el, acum urmand sa lupte pentru intrarea in vigoare a legilor justitilor si a.

Jandarmeria, Liviu Dragnea si Gabriela Firea, reclamati la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii de catre protestatari

Mai multi protestatari prezenti frecvent in Piata Victoriei au depus plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva Jandarmeriei, a primarului Gabriela Firea, dar si a lui Liviu Dragnea pentru ca din cauza lor ar fi discriminati atunci cand sunt amendati pentru lozinci.

Cristina Pruna, deputat USR, despre modul n care a fost adoptata Legea offshore:n Romnia, daca vrei sa mai faci o afacere, trebuie sa te duci, exact ca ntr-un regim autocrat, sa discuti cu jupnul Liviu Dragnea

Negocierile asupra Legii offshore s-au purtat departe de opinia publica, sub patronajul lui Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, acuza deputatul PSD Cristina Pruna printr-un comunicat de presa. Aceasta a mai afirma ca aproape in nicio sedinta a comisiei de specialitate din Camera Deputatilor nu a fost discutat cadrul fiscal si ce venituri va incasa statul de pe urma productiei de gaze din Marea Neagra. in aceste conditii, opinia publica a fost poluata de tot felul de teorii conspirationiste, a mai spus Cristina Pruna.

Ce mize politice se afla in spatele Legii Offshore votata in Camera Deputatilor si cum si-a lasat Liviu Dragnea in offside adversarii politici

Luni am asistat la o posibila redefinire a ecuatiei de putere din Romania. Pe de-o parte, dezbaterile pe Legea Offshore au aratat ca singurul care are forta de decizie si capacitatea politica de a implementa proiecte in Romania este Liviu Dragnea. Pe de alta parte, modul in care si unele companii s-au pozitionat si au incurajat abordarile unu la unu, in spatele usilor inchise, i-au intarit pozitia sefului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )