Libnet.ro
UNICEF

00:07

Liviu Dragnea: Nu stiu daca voi face cerere de revizuire n dosarul Referendum./ Cine mi mai da napoi anii pierduti n procese

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: Nu stiu daca voi face cerere de revizuire n dosarul Referendum./ Cine mi mai da napoi anii pierduti n procese

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu stiu daca voi face cerere de revizuire in dosarul Referendum, subliniind cine imi mai da inapoi anii pierduti in urma acestui proces politic?. continuă pe Hotnews

Liviu Dragnea: Nu stiu daca voi face cerere de revizuire n dosarul Referendum./ Cine mi mai da napoi anii pierduti n proces?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu stiu daca voi face cerere de revizuire in dosarul Referendum, subliniind cine imi mai da inapoi anii pierduti in urma acestui proces?.

Dragnea, despre eventuala repunere pe rol a dosarului Referendumul: Nu stiu daca voi face cerere. imi mai da cineva mie inapoi anii pierduti in procese?

Presedintele PSD s-a aflat miercuri, 18 aprilie, la Pitesti pentru a discuta cu membrii filialei PSD Arges situatia generata de excluderea deputatului mitraliera, Catalin Radulescu, din organizatie. La finalul intalnirii, Liviu Dragnea a vorbit despre Referendumul, dosar in care a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu suspendare.

Liviu Dragnea, intrebat daca Viorica Dancila ramane premier pana in 20/20: inteleg ca este o pana de subiecte, dar...

Liviu Dragnea a sustinut luni ca premierul Viorica Dancila va ramane in functie pana la finalul mandatului. intrebat luni de un reporter daca aceasta va ramane la conducerea Guvernului pana in.

Liviu Dragnea si-a ales favoritul pentru sefia FRF. Este nevoie de o schimbare profunda. Daca as fi acolo stiu cum ar trebui sa votez

Liderul PSd, Liviu Dragnea, a dezvaluit ca singurul candidat la presedintia Federatiei Romane de Fotbal FRF) cu care a discutat a fost Ionut Lupescu si ca l-a asigurat pe acesta de toata sustinerea sa daca.

Reactia lui Burleanu dupa ce Liviu Dragnea si-a aratat sprijinul fata de Ionut Lupescu: Nu am emotii, voi cstiga alegerile. Ma asteptam sa apeleze la sprijin politic

Razvan Burleanu, actualul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a reactionat dupa ce Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat ca il va sustine pe Ionut Lupescu daca va castiga alegerile de miercuri 18 aprilie). Burleanu a afirmat ca se astepta ca Lupescu sa apeleze la sprijin politic, dar e sigur de victoria sa: Nu am emotii, voi castiga alegerile. Ma asteptam ca Ionut Lupescu sa apeleze la sprijin politic, pentru ca acest comportament il recomanda.

Cum l ajuta modificarea Codului Penal pe Liviu Dragnea: Seful PSD ar putea beneficia de o noua cale de atac la sentinta definitiva din dosarul Referendumul

Modificarile la Codul de Procedura Penala introduc o noua cale de revizuire, respectiv atunci cand hotararea de condamnare nu este semnata de judecatorul care a participat la solutionarea cauzei. Exact aceasta situatie a fost invocata de Liviu Dragnea cand a atacat la inalta Curte decizia de condamnare in dosarul Referendumul, invocand faptul ca la redactarea hotararii nu au participat doua judecatoare, care se pensionasera intre timp. Atunci, contestatia sa a fost respinsa.

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau.

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Liviu Dragnea despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, atunci va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

Liviu Dragnea, despre Ionut Lupescu: Daca va fi ales presedinte al FRF, va avea toata sustinerea mea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intr-un interviu acordat Gazetei Sporturilor, ca singurul candidat la presedintia FRF cu care a discutat a fost Ionut Lupescu, la solicitarea acestuia, si l-a asigurat pe fostul international de toata sustinerea sa daca va castiga alegerile.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )