Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mihai Tudose: Ce s-a gasit la Tarom frizeaza orice imaginatie. Dosarul a fost trimis la Parchet

Antena3 Antena3,
Mihai Tudose: Ce s-a gasit la Tarom frizeaza orice imaginatie. Dosarul a fost trimis la Parchet

Dosarul rezultat in urma anchetei facute de Corpul de control al prim-ministrului la Tarom a fost trimis la Parchet, a anuntat premierul Mihai Tudose. Vesti de la ce s-a gasit la Tarom probabil ca o. continuă pe Antena3

Mihai Tudose: Exclud din start orice tip de contact cu FMI pe zona de imprumut

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca exclude orice tip de contact cu Fondul Monetar International FMI) cu privire la un posibil imprumut. Exclud din start orice tip de contact cu Fondul Monetar pe aceasta zona n. r. - de imprumut), a spus Tudose, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, potrivit Agerpres.

Mihai Tudose despre ancheta Corpului de control la Tarom: S-a trimis dosarul la Parchet

Dosarul rezultat in urma anchetei facute de Corpul de control al prim-ministrului la Tarom a fost trimis la Parchet, a anuntat premierul Mihai Tudose. Seful Executivului a precizat si ca raportul in urma controlului facut de Corpul de control al premierului la CFR nu este finalizat.

Gabriel Liiceanu, scos de pe lista protestatarilor care ar fi trebuit sa se intalneasca cu Mihai Tudose: Au fost excluse orice persoane care puteau sa strice zenul intalnirii

Premierul Mihai Tudose se intalneste miercuri, la Guvern, cu reprezentantii romanilor care au iesit in ultimele saptamani in strada. intalnirea are loc loc dupa ce 43.

Mihai Tudose: Nu vom avea nicio criza economica in Romania. Vad ca stam foarte bine!

Premierul Mihai Tudose exclude orice tip de contact cu Fondul Monetar International FMI) cu privire la un posibil imprumut. Exclud din start orice tip de contact cu Fondul Monetar pe.

Mihai Tudose despre recalcularea pensiilor: Nu va fi gata pana in 2019, este un proces care va dura cativa ani

Recalcularea pensiilor, promisa de PSD, nu va putea fi gata pana in 2019, afirma premierul Mihai Tudose. El mai spune ca acest proces va dura cativa ani. Premierul Mihai Tudose a spus, intr-un interviu difuzat sambata de Antena 3, ca sunt 5 milioane de dosare care trebuie recalculate, iar acest proces va dura cativa ani.

Prima reactie a BNR dupa noul atac al premierului Mihai Tudose

Atacul premierului Mihai Tudose la adresa BNR, in interviul acordat in exclusivitate pentru emisiunea Income Magazine, de la Antena 3, nu a ramas fara ecou. Citeste si: Tudose, atac dur la BNR: M-am.

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput. In fata Palatului Victoria se afla mai multi manifestanti care sustin delegatia intrata la discutii

Intalnirea premierului Mihai Tudose cu reprezentantii organizatiilor civice a inceput la ora 11. 00, la Palatul Victoria. La discutii participa si reprezentanti ai unor organizatii aflate la originea protestelor privind legislatia penala, care i-au solicitat lui Tudose o discutie pe tema legilor justitiei si a modificarilor codurilor penale, transmite Agerpres.

Mihai Tudose spune ca se va intalni cu conducerea BNR in ianuarie: M-am saturat ca niste oameni de acolo sa tot arunce in aer tot felul de lucruri publice si, cand ii intrebi, au vorbit in nume personal

Premierul Mihai Tudose a declarat sambata ca se va intalni cu conducerea Bancii Nationale a Romaniei in luna ianuarie, deoarece asteapta sa vada cum va incheia sistemul bancar acest an fiscal.

Mihai Tudose, reactie dura dupa ce Liviu Dragnea i-a cerut sa fie mai calm: Nu avem autostrazi, nu avem spitale si vrem sa fim calmi! Ministrii sensibili sa isi scrie demisia!

Premierul Mihai Tudose a comentat sambata, la Antena 3, declaratiile presedintelui PSD Liviu Dragnea legate de o viitoare remaniere a guvernului. Eu cred ca cine e calm pe anumite zone, nu intelege ce se intampla. Daca vrem sa fim calmi ca nu avem autostrazi dupa 27 de ani de democratie, le urez succes celor care vor sa fie calmi. Eu nu pot sa fiu calm. N-avem spitale si vrem sa fim calmi, a afirmat premierul, adaugand ca, daca anumiti ministri s-au plans liderului PSD de temperamentul sau, acestia nu au decat sa-si scrie demisia.

Mihai Tudose, anunt pe tema unei eventuale demisii din functie

Premierul Mihai Tudose afirma ca in momentul in care ar constata ca nu mai poate realiza ceea ce isi propune, si-ar depune mandatul. in momentul in care imi dau seama.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )