Libnet.ro
UNICEF

17:00

Ministrul de Interne, Carmen Dan, la Parchetul General pentru audieri in dosarul Microfonul

Antena3 Antena3,
Ministrul de Interne, Carmen Dan, la Parchetul General pentru audieri in dosarul Microfonul

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a venit joi dimineata la Parchetul General, unde va fi audiata in dosarul Microfonul. Sefa de la MAI nu a facut declaratii la intrarea la Parchet. Stire. continuă pe Antena3

Tudose nu il demite pe seful Politiei, asa cum ii ceruse ministrul de Interne Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose a anuntat la debutul sedintei de Guvern ca i-a dat sefului Politiei Romane, Bogdan Despescu, o sapatamana pentru a-i prezenta un raport despre masurile luate in scandalul politistului pedofil. Tudose a amanat astfel decizia de demitere a lui Despescu, ceruta ieri de ministrul de Interne, Carmen Dan. Tudose a mai spus ca a aflat pe surse ca interimarul propus de Carmen Dan nu ar fi vrut sa preia postul lui Despescu.

Ora 21.00. Premierul Mihai Tudose explica la Antena 3 de ce nu l-a demis pe seful Politiei si ce relatie arecu ministrul de Interne Carmen Dan

Premierul Mihai Tudose va explica, in aceasta seara, la Antena 3, de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, in conditiile in care ministrul de Interne, Carmen Dan, a propus eliberarea sa din functie ca urmare a cazului in care a fost implicat agentul-pedofil.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, criticata aspru de fostii colegi din Buzau ai chestorului Bogdan Despescu

Pensionarii din politia judetului Buzau o critica dur pe Carmen Dan, ministrul de Interne, pentru gestionarea defectuoasa a cazului politistului pedofil. Fostul comandant al IPJ Buzau, Marin Ion, a scris pe Facebook ca a vazut un ministru cu o prestatie lamentabila iar Marian Serbulea, fost ofiter de presa al politiei buzoiene, o indeamna pe Carmen Dan sa plece acasa pentru ca distruge Politia Romana si ce a mai ramas.

Cum raspunde ministrul de Interne, Carmen Dan, la acuzatiile premierului Tudose

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a spus, joi, ca va raspunde curand atacurilor pe care premierul Mihai Tudose le-a lansat la adresa sa, miercuri, la Antena 3. intrebata daca este adevarat ca l-a.

Mihai Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu unministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Eu accept daca isi da demisia

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, miercuri seara, demisia ministrului de Interne, Carmen Dan. Seful Executivului a declarat, in direct la Antena 3, ca nu mai poate lucra cu ministrul Dan pentru ca aceasta il minte.

Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu unministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Nu sunt premierul SRI, nu eu am taiat porci acolo. Nu vreau sefia PSD

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seara de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si de ce nu mai poate lucra cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ministru de la care asteapta demisia.

Tudose cere demisia lui Carmen Dan: Cu un ministru care ma minte nu mai pot sa lucrez. Nu sunt premierul SRI, nu eu am taiat porci acolo

Premierul Mihai Tudose a explicat, miercuri seara, de ce nu l-a demis pe seful Politiei Romane, Bogdan Despescu, si de ce nu mai poate lucra cu ministrul de Interne, Carmen Dan, ministru de la care asteapta demisia.

Propunere surpriza a ministrului de Interne, Carmen Dan, in scandalul politistului acuzat de pedofilie: Cere demisia sefului Serviciului Omoruri, cel care criticase dur schimbarile propuse de PSD-ALDE la Codurile Penale

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a folosit ocazia generata de scandalul politistului acuzat de pedofilie pentru a cere demisia Seful Serviciului Omoruri din Politia Bucuresti, Radu Gavris, cel care, la sfarsitul lunii decembrie, criticase dur modificarile pe care parlamentarii PSD-ALDE vor sa le opereze la Codurile Penale. Gavris este unul dintre cei mai apreciati politisti romani, structura pe care o conduce avand zero cazuri de crima cu autor necunoscut.

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile agresorului sexual

USR cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, pentru modul in care a gestionat cautarile barbatului care a agresat sexual doi copii in liftul unui bloc din cartierul Drumul Taberei.

Raspunsul premierului Mihai Tudose adresat ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan

Intr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, premierul Mihai Tudose a raspuns declaratiilor ministrului Afacerilor Interne, contrazicand cronologia numirii chestorului Ionita sustinuta anterior de catre Carmen Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )