Libnet.ro
UNICEF

09:45

PiCCJ: Ion Iliescu a acceptat si oficializat masuri cu caracter militar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PiCCJ: Ion Iliescu a acceptat si oficializat masuri cu caracter militar

Fostul presedinte Ion Iliescu s-a prezentat, ieri, la instanta suprema, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii. continuă pe Ziarul Bursa

Parchetul General a extins urmarirea penala fata de Ion Iliescu: A acceptat si oficializat masuri cu caracter militar, dintre care unele au avut un evident caracter diversionist

Procurorii au decis extinderea si efectuarea in continuare a urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii contra umanitatii fata de Ion Iliescu, informeaza Parchetul de pe inalta Curte, in conditiile in care fostul presedinte a fost marti dimineata la Parchetul General, unde a stat circa o ora si jumatate.

Iliescu Ion a acceptat si oficializat masuri cu caracter militar, dintre care unele au avut un evident caracter diversionist

Conform comunicatului de presa remis catre Redactie, biroul de informare si relatii publice din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie PiCCJ) este abilitat sa faca publice urmatoarele: in cauza cunoscuta generic sub denumirea Dosarul Revolutiei, procurori militari ai Sectiei Parchetelor Militare din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus efectuarea in continuare a urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii contra umanitatii fata de suspectii: general locotenent r) Rus Iosif, la data savarsirii faptelor, comandant al Aviatiei Militare si membru al Consiliului Militar Superior;amiral r) Dumitrescu Emil, la data savarsirii faptelor cpt. rang I.

Dosarul Revolutiei: Cum trage de timp Tudorel Toader dupa ce Klaus Iohannis a avizat urmarirea penala a lui Ion Iliescu (VIDEO)

Ministrul Justitiei Tudorel Toader nu a transmis Parchetului Militar avizul primit din partea presedintelui Klaus Iohannis pe numele fostului presedinte Ion Iliescu, dar si in cazul fostui premier Petre Roman si a .

Cum l-a debarcat Ion Iliescu pe directorul Institutului Revolutiei. Razvan Theodorescu l-a sunat in auzul tuturor pe Iliescu si a rostit tare: deci il demitem!

Claudiu Iordache, fost director al Institutului Revolutiei Romane, a dezvaluit, pentru Adevarul, cum a pus umarul fostul presedinte Ion Iliescu la instalarea tovarasului sau Gelu Voican Voiculescu in fruntea Institutului, cu complicitatea lui Razvan Theodorescu, Cazimir Ionescu si alti apropiati. Claudiu Iordache sustine ca Iliescu a fortat plecarea sa din fruntea institutiei in perspectiva marilor procese in care este implicat.

Radu Banciu, despre dosarul Revolutiei: Eu nu am auzit pana acum ca acest imputit de Ion Iliescu sa vina si sa dea un nume (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu extinderea urmarii penale pe numele lui Ion Iliescu in dosarul Revolutiei. L-ati vazut astazi pe Iliescu la Parchetul General cu parul.

PSD desfiinteaza acuzatiile impotriva lui Ion Iliescu. Eugen Nicolicea: Cred ca e acuzat pentru sotii Ceausescu

Procurorii au hotarat extinderea si continuarea urmaririi penale pentru infractiuni contra umanitatii in cazul fostului presedinte Ion Iliescu, la data faptelor membru si presedinte al Consiliului Frontului Sa.

Parchetul General, anunt dupa audierea lui Ion Iliescu: Ce au hotarat procurorii militari cu privire la dosarul Revolutiei

Parchetul General a anuntat marti, dupa ce Ion Iliescu a fost audiat in dosarul Revolutiei ca s-a exitins urmarirea penala in cazul fostului presedinte pentru infractiuni contra umanitatii, potrivit unui.

Ion Iliescu, audiat la Parchetul General in Dosarul Revolutiei. A fost pus sub acuzare pentru crime impotriva umanitatii

Ion Iliescu s-a prezentat marti la Parchetul General, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei pentru savarsirea infractiunii contra umanitatii, scrie.

Ion Iliescu a fost pus sub acuzare in dosarul Revolutiei(VIDEO)

Ion Iliescu a fost pus sub acuzare in dosarul Revolutiei. Fostul presedinte s-a prezentat marti dimineata la Parchetul General, acolo unde procurorii l-au anuntat oficial ca este urmarit penal in acest dosar.

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns la Parchetul General, unde i se aduce la cunostinta inceperea urmaririi penale in dosarul Revolutiei

Fostul presedinte Ion Iliescu a ajuns, in aceasta dimineata, la Parchetul instantei supreme, unde a fost citat pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele sau a fost inceputa urmarirea penala in dosarul Revolutiei, pentru infractiuni contra umanitatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )