Libnet.ro
UNICEF

13:00

Ponta: Aparitia OLAF in dosarul Tel Drum reprezinta in mod clar inceputul sfarsitului pentru Dragnea si Cartelul pe care il conduce inca din 2001

Adevărul Adevărul,
Ponta: Aparitia OLAF in dosarul Tel Drum reprezinta in mod clar inceputul sfarsitului pentru Dragnea si Cartelul pe care il conduce inca din 2001

Fostul premier Victor Ponta spune ca aparitia OLAF in dosarul Tel Drum reprezinta in mod clar inceputul sfarsitului pentru Liviu Dragnea si Cartelul pe care il conduce inca din 2001, dar ca membrii si liderii PSD care nu au fost inca definitiv corupti si compromisi au o mare sansa sa elibereze partidul de sub dominatia acestui grup infractional organizat inainte de o catastrofa sociala si economica precum cea din 2009. continuă pe Adevărul

Ponta: Aparitia OLAF in dosarul Teldrum reprezinta inceputul sfarsitului pentru Dragnea. Don Livio e mort de frica/ Daca procuroarea i-ar fi poftit inauntru pe cei din fata DNA si ii intreba cate contracte cu Teldrum au semnat in ultimii 10 ani trebuia s

Fostul premier Victor Ponta a publicat pe Facebook o lunga postare ca urmare a punerii sub acuzare a lui Liviu Dragnea de catre DNA in dosarul Teldrum, afirmand ca aparitia Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF) reprezinta inceputul sfarsitului pentru seful PSD. El face apel la liderii social-democrati care nu au fost definitiv corupti si compromisi sa elibere partidul de grupul infractional. Ponta face in repetate randuri asocierea intre Liviu Dragnea si Pablo Escobar.

Liviu Dragnea, urmarit penal in dosarul Tel Drum

Ancheta care il vizeaza pe presedintele Partidului Social Democrat PSD) din Romania, Liviu Dragnea, este un exemplu perfect al cooperarii pozitive dintre OLAF si autoritatile nationale, a transmis, ieri, directorul general al Oficiului European de Lupta Antifrauda, Nicholas Ilett, dupa ce DNA a anuntat ca presedintele Camerei Deputatilor este urmarit penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru constituire de grup infractional, abuz in serviciu si infractiuni referitoare la fraudare de fonduri, fapte savarsite in dosarul Tel Drum in calitate de presedinte al Consiliului Judetean CJ) Teleorman.

Comisia Europeana: Romania a acceptat corectiile imputate in proiectele UE din dosarul Tel Drum

Comisia Europeana a cerut, in anul 2016, autoritatilor romane sa aplice corectii financiare pentru fondurile europene investigate de oficiul european de lupta anti-frauda OLAF, in cazul Tel Drum, iar Romania a acceptat aceste corectii - a declarat, pentru HotNews, un purtator de cuvant al exectivului comunitar.

LIVETEXT Liviu Dragnea, explicatii despre dosarul Tel Drum: Statul paralel face ce stie mai bine, dosare

Liderul PSD Liviu Dragnea,acuzat de DNA de constituire de grup infractional organizat, abuz in serviciu si frauda cu fonduri europene,este invitat in studioulRomaniaTV, de la ora 21. 00, pentru a vorbi despre dosarul Tel Drum.

Corina Cretu (PSD) confirma ca Romania stia de neregulile de la Tel Drum semnalate de OLAF: Au fost acceptate corectiile imputate in proiectele UE

Romania a recunoscut neregulile din procesul prin care Tel Drum a primit fonduri europene. Un purtator de cuvant al Comisiei Europene a declarat ca executivul comunitar a cerut, in 2016,.

Actuala guvernare, un Tel Drum mai mare

In sfarsit, bomba Tel Drum a explodat. Cu un dosar beton, la realizarea caruia a contribuit OLAF-ul european. Nu e vorba de dosare politice, de binom, trinom, ca doar nu bagam si OLAF-ul in binoame romanesti. Apararea lui Liviu Dragnea este ridicola. ii da inainte cu statul paralel, cu servicii, cu Pahontu, cu Iohannis, cu preluarea PSD, basme atat de rasuflate incat nu le mai cred nici membrii PSD.

Manual de capturare a unui stat. Citeva observatii despre dosarul Dragnea - Tel Drum

Noul dosar DNA in care Liviu Dragnea e acuzat ca a constituit un grup infractional organizat in jurul Tel Drum arata detaliile pe care le intuiam cu totii de ani buni. Dosarul, pornit de la o sesizare a antifraudei din UE, documenteaza nasterea, cresterea si inflorirea unui mic baron local transformat in lider national. A fost nevoie de exasperarea UE in fata sumelor imense furate pentru a documenta o felie din sistemul de putere care a capturat statul. Timp de un deceniu si jumatate, statul roman a fost orb: SRI, DNA, ANAF, Antifrauda, Curtea de Conturi - nimeni nu a vazut nimic.

Ponta, despre declaratiile lui la DNA cu privire la legaturile lui Dragnea cu Tel Drum: Sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru

Victor Ponta a scris marti peFacebookca a spus la DNA tot ce stie despre legaturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum, pentru ca sa minti sub juramant este o infractiune si nu vad cine isi asuma acest lucru si ca propagandistii Cartelului tot ne ataca pe cei care am fost chemati ca martori.

Luju.ro: Dovezile care il leaga pe Liviu Dragnea de Tel Drum sunt declaratiile unor martori, adversarii sai politici

Site-ul Lumea Justitiei scrie ca unica legatura intre Liviu Dragnea si Tel Drum, in dosarul procurorilor, sunt marturiile a cativa martori. In Ordonanta emisa de procuroarea DNA Carmen.

Istoria megaafacerii Tel Drum. Cum a creat Liviu Dragnea un sistem abonat la banii publici timp de aproape 18 ani

Firma Tel Drum are o istorie veche si incalcita, care se intinde pe aproape 18 ani. Desi Liviu Dragnea a sustinut intotdeauna ca n-are nicio implicare in conducerea sau administrarea societatii, procurorii DNA il acuza pe actualul lider al PSD de constituirea unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si declaratii false, infractiuni care ar fi fost comise in legatura cu societatea Tel Drum.

ştiri din Politica

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )