Libnet.ro
UNICEF

14:00

Seful DNA are o veste pentru Dragnea: Cand va fi gata dosarul Tel Drum / Calin Nistor a comentat si conflictul cu Sectia speciala de anchetare a magistratilor (VIDEO)

B1 B1,
Seful DNA are o veste pentru Dragnea: Cand va fi gata dosarul Tel Drum / Calin Nistor a comentat si conflictul cu Sectia speciala de anchetare a magistratilor (VIDEO)

Calin Nistor, procurorul-sef interimar al DNA, a declarat, pentru B1 TV, ca spera la o rezolvare in cateva luni a dosarului Tel Drum, in care este vizat si Liviu Dragnea. Nistor a precizat ca aceasta cauza. continuă pe B1

Seful DNA se plange ca are probleme cu filajelele si interceptarile

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Calin Nistor, a precizat, miercuri seara, ca sunt probleme cu executarea mandatelor de filaj si inregistrare ambientala. Pe chestiunile de.

Seful DNA: Politicul are tendinta sa controleze sistemul judiciar /Procurorul care-si mai inregistreaza colegul va pleca

Procurorul-sef interimar al Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Calin Nistor, a declarat marti seara la B1TV, ca dezaproba comportamentul procurorilor care isi inregistreaza colegii sau superiorii si apoi transmit inregistrarile in mass-media. Nistor spune ca orice procuror care va mai face astfel de inregistrari si se va dovedi ca el este autorul va pleca din DNA, cei nemultumiti avand posibilitatea de a sesiza Inspectia Judiciara.

Calin Nistor, seful DNA: Sunt nemultumit de activitatea serviciului militar din cadrul DNA

Procurorul-sef interimar al DNA, Calin Nistor, a afirmat, marti seara, ca activitatea serviciului militar din cadrul Directiei nu este multumitoare. intrebat la B1 TV despre activitatea redusa a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )