Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sinteza zilei. O suspenda Klaus Iohannis pe Viorica Dancila? Cum contraataca sistemul

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei. O suspenda Klaus Iohannis pe Viorica Dancila? Cum contraataca sistemul

Procurorii DIICOT au inceput oficial urmarirea penala in dosarul in care e vizata Viorica Dancila. Acuzatiile sunt de inalta tradare si divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala. Este. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis si Viorica Dancila, fata in fata cu ocazia sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii (FOTO)

La Palatul Cotroceni a inceput miercuri de la ora 10:30 sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocata de Klaus Iohannis inainte de participarea la Bruxelles la reuniunea Consiliului.

DIICOT, anuntul momentului despre Viorica Dancila

DIICOT a transmis, joi seara, la solicitarea Antena 3, ca nicio persoana nu va fi audiata vineri, in cazul inceperii umaririi penale in rem a premierului Viorica Dancila. Ca sa nu mai existe supozitii, NU.

Viorica Dancila da asigurari ca de la 1 iulie creste punctul de pensie

In prima sedinta de Guvern de dupa motiunea de cenzura, Viorica Dancila anunta majorarea pensiilor. De la 1 iunie se majoreaza pensiile romanilor. Punctul de pensie creste cu 10 %. De la 1. 000 de lei.

Viorica Dancila, despre masurile luate de Guvern privind inundatiile din tara

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat ce masuri ia Guvernul pentru a face fata indundatiilor anuntate in mai multe localitati din tara. Am convocat in aceasta dimineata comandament.

DIICOT incepe urmarirea penala in dosarul in care premierul Viorica Dancila e acuzata de inalta tradare

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem in dosarul deschis dupa plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Dupa investigarea infractiunile mentionate in.

DIICOT incepe urmarirea penala in dosarul in care premierul Viorica Dancila e acuzata de inalta tradare (VIDEO)

Procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala in rem in dosarul deschis dupa plangerea depusa de Ludovic Orban impotriva premierului Viorica Dancila. Dupa.

DIICOT incepe urmarirea penala in dosarul care o vizeaza pe Viorica Dancila

Procurorii DIICOT au inceput oficial urmarirea penala in dosarul in care e vizata Viorica Dancila. Acuzatiile sunt de inalta tradare si divulgarea secretului care pericliteaza securitatea nationala. Este.

Viorica Dancila, huiduita de opozitie in Parlament

A fost scandal in plenul Parlamentului in timpul discursului sustinut de premierul Romaniei, Viorica Dancila. Declaratiile prim-ministrului au fost intampinate cu huiduieli de catre reprezentantii.

Viorica Dancila, suparata pe glumele opozitiei: V-ati legat de aspectul fizic sau coafura adversarilor cand nu ati putut accepta performantele guvernului (VIDEO)

Glumele din mediul online, dar si ale opozitiei, au suparat-o pe Viorica Dancila. Premierul a tinut sa critice chiar in discursul de la motiunea de cenzura faptul ca unele persoane s-au legat de coafura.

Viorica Dancila, anunt despre banii de pensii

Premierul Viorica Dancila a afirmat miercuri, in plenul Parlamentului, ca fiecare roman trebuie sa aiba libertatea de a decide unde sa isi tina banii de pensii. Potrivit premierului, NU s-a pus.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )