Libnet.ro
UNICEF

18:45

Tariceanu, despre dosarul sau DNA aflat la Senat: Pe 2 aprile va fi introdus pe ordinea de zi a plenului

Antena3 Antena3,
Tariceanu, despre dosarul sau DNA aflat la Senat: Pe 2 aprile va fi introdus pe ordinea de zi a plenului

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, marti, ca a solicitat de multa vreme colegilor sai sa accelereze procedura derulata in cazul dosarului sau DNA, astfel incat plenul sa poata. continuă pe Antena3

Tariceanu, despre schimbarile privind taxele pe activele bancare: ROBOR va avea o alta formula de calcul. E mai aproape de realitatea pietei

Calin Popescu Tariceanu a vorbit despre schimbarea privin taxele pe activele bancare. Presedintele ALDE sustine ca ROBOR va avea o alta formula de calcul. Taxa pe activele bancare se va calcula intr-un mod.

TARICEANU, DESPRE REDIRECTIONAREA IMPOZITULUI CATRE ENTITATI NONPROFIT: Eu am facut-o! Fa-o si tu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, anunta ca a redirectionat din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit si indeamna cetatenii sa faca acelasi lucru.

Tariceanu, despre OUG 114: Daca nu incheiem discutiile, solutia de rezerva este prorogarea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti, la Parlament, ca daca discutiile in privinta OUG 114 din domeniul fiscal nu se incheie pana pe 31 martie, cand actul normativ ar incepe sa-si produca efectele, solutia de rezerva este prorogarea termenului de aplicare, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )