Libnet.ro
UNICEF

13:45

Termen n dosarul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema; cel mai probabil procesul va fi amnat

Hotnews Hotnews,
 Termen n dosarul lui Liviu Dragnea, la instanta suprema; cel mai probabil procesul va fi amnat

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni inchisoare cu executare, anunta Agerpres. continuă pe Hotnews

Termen la inalta Curte in dosarul lui Liviu Dragnea

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

Blocaj in justitie: Dosarul lui Liviu Dragnea, reluat anul viitor. Toate termenele programate luni au fost amanate pentru 14 ianuarie(VIDEO)

Toate termenele care erau programate pentru luni la Curtea Suprema au fost amanate pentru anul viitor. Procesele vor fi reluate pe 14 ianuarie, informeaza B1 TV. Toate proceselor de la inalta Curte de Casatie.

Blocaj in justitie: Dosarul lui Liviu Dragnea, reluat anul viitor. Toate termenele programate luni au fost amanate pentru luna ianuarie(VIDEO)

Toate termenele care erau programate pentru luni la Curtea Suprema au fost amanate pentru anul viitor. Procesele vor fi reluate pe 14 ianuarie, informeaza B1 TV. Este pentru prima data in istoria Instantei.

Toate procesele completurilor de 5 judecatori, inclusiv cel al lui Liviu Dragnea, amanate

Inalta Curte de Casatie si Justitie are programat, luni, un nou termen de judecata in dosarul DGASPC Teleorman, in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la 3 ani si 6 luni.

Procesul lui Liviu Dragnea: Termen fara miza la Curtea Suprema

Termen fara miza la Curtea Suprema unde se judeca procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare. Cel mai probabil, procesul se va amana, avand in.

Procesul lui Liviu Dragnea a fost amnat pentru 14 ianuarie / Se amna si dosarele lui Toni Grebla, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Sebastian Ghita

Procesul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu si care se afla in apel la completul de 5 judecatori de la instanta suprema a fost amanat pentru 14 ianuarie. inalta Curte a decis, de altfel, amanarea a 25 de dosare de la completurile de 5 judecatori, intre care cele in care sunt judecati Victor Ponta, Toni Grebla, Sebastian Ghita, Cristian Rizea, Viorel Hrebenciuc si Tudor Chiuariu. Situatia este consecinta deciziei luate in noiembrie de magistratii Curtii de Apel Bucuresti. Acestia au admis cererea liderului PSD de a anula decizia instantei supreme privind tragere la sorti a completurilor de 5 judecatori.

DigiSport: n Centenar spunem adevarul! E cel mai mare gangster! Atac fara precedent la Liviu Dragnea

Gigi Becali a lansat un atac fara precedent la adresa lui Liviu Dragnea. Finantatorul FCSB il compara pe liderul PSD cu un gangster pentru modul in care se implica in conducerea tarii.

ATAC fara precedent la LIVIU DRAGNEA! BECALI s-a dezlantuit in direct: E cel mai mare gangster

Gigi Becali a lansat un atac fara precedent de Ziua Nationala, la adresa lui Liviu Dragnea pe care il considera responsabil pentru nivelul de trai scazut al romanilor si pentru criticile pe care tara noastra.

Gigi Becali, atac fara menajamente la seful PSD: Tara romaneasca este acaparata de mafie cu cel mai mare gangster in fruntea ei, Liviu Dragnea!

Patronul FCSB, Gigi Becali, a lansat un atac dur la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea, pe care il acuza ca a subjugat Romania.

VIDEO Mesajul lui Liviu Dragnea, de Ziua Nationala a Romaniei: La un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca la un secol de la Marea Unire, Romania are nevoie de unire mai mult ca niciodata, precizand ca doar impreuna, cu intelepciune, curaj, patriotism, inima si minte, romanii pot.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )