Libnet.ro
UNICEF

19:17

Tudorel Toader paseaza responsabilitatea: Alina Bica a plecat in Costa Rica. NU Ministerul Justitiei este cel care permite unui inculpat sa paraseasca tara

B1 B1,
Tudorel Toader paseaza responsabilitatea: Alina Bica a plecat in Costa Rica. NU Ministerul Justitiei este cel care permite unui inculpat sa paraseasca tara

Alina Bica a dat o lovitura de teatru in dosarul ANRP. Fosta sefa DIICOT a anuntat, vineri, prin avocata sa ca are statut de refugiat politic in Costa Rica, la fel ca Elena Udrea, si doreste sa fie audiata. continuă pe B1

Tudorel Toader paseaza responsabilitatea: Alina Bica a plecat in Costa Rica. NU Ministerul Justitiei este cel care permite unui incuplat sa paraseasca tara

Alina Bica a dat o lovitura de teatru in dosarul ANRP. Fosta sefa DIICOT a anuntat, vineri, prin avocata sa ca are statut de refugiat politic in Costa Rica, la fel ca Elena Udrea, si doreste sa fie audiata.

Tudorel Toader reactioneaza in cazul Alina Bica

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declara ca nu a primit personal si nu a auzit ca Ministerul Justitiei sa fi primit vreun document privind solicitarea Alinei Bica de acordare a statutului de refugiat politic, informeaza News. ro.

Tudorel Toader, despre Alina Bica: Nu Ministerul Justitiei este cel care permite unui incuplat sa paraseasca tara

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spune ca nu a primit personal si nu a auzit ca Ministerul Justitiei sa fi primit vreun document privind solicitarea Alinei Bica de acordare a statutului de refugiat politic, el.

Alina Bica are statut de refugiat in Costa Rica

Alina Bica are si ea statut de refugiat in Costa Rica, sustine avocatul acesteia. in fata instantei, aparatorul lui Bica a cerut ca aceasta sa fie audiata prin videoconferinta si a anuntat ca fosta sefa.

Alina Bica, lovitura de teatru in dosarul ANRP: Fosta sefa DIICOT anunta ca are statut de refugiat politic in Costa Rica(VIDEO)

Fosta sefa Alina Bica are statut de refugiat politic in Costa Rica. La Curtea Suprema se judeca vineri ultimul termen din dosarul privind despagubirea ilegala a omului de afaceri Gheorghe Stelian de catre.

Alina Bica a cerut azil in Costa Rica

Fosta sefa a DIICOT, Alina Bica, recurge la aceeasi stratagema la care a apelat si Elena Udrea pentru a scapa de posibilele condamnari in dosarele de coruptie care o vizeaza: a cerut azil in Costa Rica, tara in care s-a refugiat anul trecut.

ICCJ face lumina in privinta statutului Alinei Bica in Costa Rica: Este solicitant cu carnet provizoriu

Controversa privind statutul fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, in Costa Rica. Ea a transmis, vineri, prin intermediul avocatului sau, ca are statut de refugiat politic in tara latino-americana, la fel ca .

Tudorel Toader: Va fi ncheiat un nou protocol ntre Ministerul Justitiei, Ministerul Public si Uniunea Barourilor, pentru actualizarea onorariilor avocatilor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat vineri, ca ministerul a inceput procedurile procedurile pentru incheierea unui nou protocol intre Ministerul Justitiei, Ministerul Public si Uniunea Barourilor, document in baza caruia sa fie actualizat si standardizat cuantumul onorariilor pentru serviciile prestate de avocati.

Tudorel Toader si Viorica Dancila, iNTALNIRE DE URGENTA pe tema REVOCARII sefei DNA. Ministrul Justitiei il ironizeaza pe Iohannis

Tudorel Toader si Viorica Dancila se vor intalni la inceputul saptamanii viitoare pentru a discuta despre revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Anuntul a fost facut chiar de catre ministrul.

Tudorel Toader: Ministerul Justitiei va transmite comisiei speciale punctul de vedere privind proiectele de modificare a Codurilor penale

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, vineri, ca in cursul acestei zile a primit proiectele de modificare a Codurilor penale, iar pana miercuri, cel tarziu, Ministerul Justitiei va transmite comisiei parlamentare speciale un punct de vedere.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )