Libnet.ro
UNICEF

07:15

USR a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 USR a cerut in plenul Camerei Deputatilor demisia lui Liviu Dragnea

Liderul deputatilor USR, Cristian Seidler, i-a cerut in sedinta de plen demisia presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pus luni sub acuzare de DNA in dosarul Teldrum. Dragnea nu a fost prezent marti la sedinta de plen. continuă pe Hotnews

Tudorel Toader, asteptat astazi in plenul Camerei Deputatilor la o dezbatere pe tema penitenciarelor

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este asteptat luni in plenul Camerei Deputatilor, la solicitarea liberalilor, la o dezbatere pe tema situatiei penitenciarelor.

USR cere DEMISIA lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

Deputatul USR Cristian Seidler i-a cerut, marti, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD Liviu Dragnea sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, afirmand.

Lui Liviu Dragnea i se cere demisia de la sefia Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD, Liviu Dragnea, sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, potrivit unui anunt dat de DNA.

PNL cere demisia lui Liviu Dragnea de la sefia Camerei Deputatilor

PNL i-a cerut, luni, liderului PSD, Liviu Dragnea, sa demisioneze din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in contextul in care este urmarit penal pentru mai multe infractiuni, potrivit unui anunt dat de DNA.

Un vicepresedinte PSD Dambovita cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor

Un vicepresedinte PSD Dambovita cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputatilor, problema demisiei de la conducerea Partidului Social Democrat urmand sa fie transata la Congresul din februarie 2018, scrie ripostapenet. ro.

Un vicepresedinte PSD ii cere demisia lui Liviu Dragnea

Vicepresedintele PSD Dambovita Fanut Costea a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor. Da! Liviu.

Victor Ponta, despre schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor

Parlamentarii Pro Romania sustin schimbarea lui Liviu Dragnea de la presedintia Camerei Deputatilor, a anuntat marti deputatul Victor Ponta, copresedinte al formatiunii politice. Am vazut diversele disc.

incepe revolta in PSD: Dragnea ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor

Vicepresedintele PSD Dambovita, Fanut Costea, a afirmat la un post local de televiziune ca liderul partidului, Liviu Dragnea, ar trebui sa demisioneze de la conducerea Camerei Deputatilor, potrivit News. ro, care citeaza un site local.

Victor Ponta: Dragnea sa plece de la conducerea Camerei deputatilor. El schimba legile ca sa isi rezolve dosarele (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat marti ca Liviu Dragnea nu mai poate ramane la conducerea Camerei deputatilor, in conditiile in care DNA a inceput urmarirea penala a sefului PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )