Libnet.ro
UNICEF

10:45

Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta

B1 B1,
Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta

Premierul Mihai Tudose nu trebuie sa cedeze in fata presiunilor facute de Liviu Dragnea, afirma fostul prim-ministru Victor Ponta. Ponta este de parere ca PSD este pe marginea prapastiei, iar situatia. continuă pe B1

Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose nu trebuie sa cedeze in fata presiunilor facute de Liviu Dragnea, afirma fostul prim-ministru Victor Ponta. Ponta este de parere ca PSD este pe marginea prapastiei, iar situatia.

Victor Ponta, despre PSD sub presedintia lui Liviu Dragnea: Stilul lui de conducere este un stil mafiot, unde toti trebuie sa fie din regiunea ta

Continua razboiul declaratiilor intre Victor Ponta si Liviu Dragnea! Fostul premier al Romaniei l-a acuzat pe cel care l-a urmat in fruntea PSD ca are un stil de conducere mafiot in care.

Declaratia exploziva a lui Victor Ponta: Liviu Dragnea s-a razbunat pe mine. Modul lui de conducere este unul mafiot

Victor Ponta a facut o declaratie surprinzatoare duminica dupa-amiaza, la Antena 3. Fostul premier considera ca Liviu Dragnea s-a razbunat pe el jignindu-i intelgenta. S-a razbunat pe mine. S-a razb.

Liviu Dragnea: Mihai Tudose a fost tinta unor manipulari. Exista un personaj veninos intr-o institutie a statului, care a facut si face foarte mult rau (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni seara, la finanlul sedintei CEx, in cadrul careia Mihai Tudose si-a prezentat demisia, ca acesta a fost tinta unor manipulari. Dragnea a vorbit despre un.

Liviu Dragnea, intrebat daca s-a gandit sa demisioneze de la conducerea PSD: Am facut o greseala... (VIDEO)

Sedinta tensionata a Comitetul Executiv National al PSD s-a lasat cu demisia lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului si, ca atare, cu o noua victorie a lui Liviu Dragnea. in acest context, liderul P.

Liviu Dragnea, dupa demisia lui Mihai Tudose: Nu se mai putea continua asa. Am avut mana foarte proasta, nu numai in propunerile de premier

Liviu Dragnea a vorbit la finalul sedintei CEx a PSD despre demisia lui Mihai Tudose si reprosurile care i s-au adus. Liderul PSD afirma ca exista o stare de conflict intre partid si Executiv, si chiar mai.

Anunt de ultima ora de la PSD. Liviu Dragnea nu face nicio propunere de premier

Liviu Dragnea nu va face nicio propunere pentru fotoliul de premier, marti la sedinta PSD in care se va discuta acest lucru. Mai mult, Dragnea nu va participa la sedinta. Codrin Stefanescu, secretar.

Live Text Video Seful PSD Liviu Dragnea va sustine o conferinta de presa la sediul partidului

Liviu Dragnea, seful PSD, va sustine in cateva minute o conferinta de presa de la sediul PSD. HotNews. ro va transmite Live Text Video conferinta.

Live Text Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara

Liviu Dragnea, seful PSD, va sustine in cateva minute o conferinta de presa de la sediul PSD. HotNews. ro va transmite Live Text Video conferinta.

Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara. Nu cred ca el vrea anticipate

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut luni seara o conferinta de presa la sediul PSD unde a anuntat mai multe lucruri importante. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nemultumirile legate de premierul Tudose au fost foarte multe, ca a fost supus manipularilor si a vorbit despre un pesonaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. Seful PSD nu vede de ce ar trebui sa-si dea demisia fiindca a avut mana proasta de doua ori si sustinut ca el nu va face maine nicio propunere de premier ci va lasa sarcina partidului. Liderul PSD crede ca presedintele Iohannis nu e bucuros de aceasta situatie, dar e convins ca va respecta Constitutia si va numi premierul propus de PSD. Noi suntem pregatiti de anticipate, dar cred ca presedintele nu vrea, a mai spus Dragnea care a anuntat ca e foarte suparat pe anumiti ministri care nu se vor mai regasi in noul guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )