Libnet.ro
UNICEF

12:00

Dragnea, dupa anuntul lui Iohannis privind referendumul: Se alinta dar nu-l baga nimeni in seama! Este un truc

Adevărul Adevărul,
Dragnea, dupa anuntul lui Iohannis privind referendumul: Se alinta dar nu-l baga nimeni in seama! Este un truc

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la anuntul presedintelui referitor la referendum si la faptul ca PSD s-ar teme de un astfel de demers, ca presedintele se alinta dar nu-l baga nimeni in seama. El a comentat afirmatiile social-democratilor Mircea Draghici si Catalin Radulescu potrivit carora referendumul si alegerile europarlamentare se organizeaza in sectii separate, afirmand: Copiii spun lucruri traznite. continuă pe Adevărul

DRAGNEA, DUPA ANUNTUL LUI IOHANNIS PRIVIND REFERENDUMUL: Se alinta dar nu-l baga nimeni in seama!

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat astazi, referindu-se la anuntul presedintelui care a vizat referendumul, ca PSD nu se teme de un astfel de demers, ca presedintele se alinta dar nu-l baga nimeni in seama si ca PSD nu isi face o strategie pentru referendum.

APADOR-CH critica demersul lui Iohannis privind referendumul: Acesta nu trebuie tratat ca un autobuz electoral pentru a influenta alegerile europarlamentare

Asociatia APADOR-CH sustine ca referendumul privind justitia nu ar trebui organizat in aceeasi zi a alegerilor europarlamentare, intrucat exista riscul deturnarii acestei teme importante in scopuri electorale, pentru a influenta rezultatul scrutinului. Organizatia explica astfel de ce nu a mers la consultarile de marti initiate de presedintele Klaus Iohannis, pe care il acuza, indirect, ca face jocuri politice.

Regele Iordaniei si-a anulat vizita in Romania, dupa anuntul lui Dancila privind ambasada din Israel

Regele Abdullah al II-lea al Iordaniei si-a anulat o vizita in Romania, prevazuta initial pentru luni, in semn de protest dupa afirmatiile premierului roman Viorica Dancila despre mutarea ambasadei Romaniei din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim,.

Mesajul lui Tariceanu pentru presedinte, dupa anuntul despre referendum pe justitie: S-ar putea ca domnul Iohannis sa nu isi ajute partidul, ci sa il ingroape

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a reactionat rapid dupa anuntul presedintelui Iohannis privind convocarea unui referendum pe justitie in 26 mai, lansd un nou atac la adresa ;efului statului. El sustine ca ALDE nu are nicio problema cu referendumul, dar trebuie sa fie clar de ce face Iohannis acest demers - nu pentru ca ii pasa de justitie, ci pentru ca isi doreste sa intre in campanie electorala chiar daca legea ii interzice. Tariceanu avertizeaza ca s-ar putea ca domnul Iohannis sa nu isi ajute partidul, ci sa il ingroape.

Liviu Dragnea raspunde atacurilor presedintelui Iohannis

Liviu Dragnea a anuntat o conferinta de presa, la ora 18:00. Klaus Iohannis a declarat oficila ca se va face referendum pe Justitie, pe 26 mai. Presedintele a caracterizat guvernarea PSD drept o.

Comunicatul Antena 3 dupa anuntul candidaturii jurnalistei Carmen Avram la alegerile europarlamentare

Carmen Avram, realizatoarea celei mai premiate si apreciate emisiuni de anchete si reportaje - in Premiera -, a decis sa faca un pas important. Dupa 27 de ani de cariera remarcabila in presa scrisa si in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )