Libnet.ro
UNICEF

19:45

Mircea Draghici, atac la Klaus Iohannis: Un presedinte patriot ar fi stopat orice discutie legata de vanzarea portului Constanta!

Antena3 Antena3,
Mircea Draghici, atac la Klaus Iohannis: Un presedinte patriot ar fi stopat orice discutie legata de vanzarea portului Constanta!

Trezorierul si seful de campanie al PSD, Mircea Draghici, il acuza dur pe Klaus Iohannis. Un presedinte patriot nu ar fi ratat astazi ocazia sa asigure consens pentru ca cetatenii romani sa circule liber. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, nou atac la Guvern: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

Klaus Iohannis, nou atac la Cabinetul Dancila: Guvernarea PSD e una esuata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca votul romanilor la alegerile europarlamentare si la referendumul din 26 mai este foarte important, sustinand ca guvernarea PSD este una.

Daniel Zamfir: Senatul ii va trimite lui Klaus Iohannis o propunere pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu

Biroul permanent al Senatului a decis, luni, sa ii trimita lui Klaus Iohannis propunerea pentru demiterea lui Bogdan Chiritoiu din functia de presedinte al Consiliului Concurentei, in urma anchetei parlamentare care arata ca ROBOR a fost manipulat, a anuntat senatorul ALDE Daniel Zamfir, la finalul sedintei de luni a conducerii Senatului.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Viorica Dancila ii traseaza sarcini lui Klaus Iohannis: ii solicit ca in cadrul Summit-ului de la Sibiu sa ceara aderarea la spatiul Schengen si incetarea MCV

Premierul Viorica Dancila nu a fost invitata la Summit-ul de la Sibiu, insa ii solicita presedintelui Klaus Iohannis sa ceara acolo aderarea Romaniei la spatiul Schengen si incetarea Mecanismului de Cooperare si Verificare. Reamintim ca Viorica Dancila s-a aratat deranjata de faptul ca nu participa la acest Summit. La randul sau, Iohannis a ironizat-o pe Dancila, spunand marti ca cine doreste poate sa participe la concertul din Piata Mare, fiindca acccesul e la liber.

Cine este Simina Tanasescu, desemnata de Klaus Iohannis judecator la CCR

Simina Tanasescu va ocupa, din 9 iunie, functia de judecator al CCR. Ea a fost numita de presedintele Klaus Iohannis, iar decretul prin care a dobandit aceasta functie a fost semnat deja de seful statului. Simina Tanasescu ajunge judecator al Curtii Constitutionale, in locul lui Petre Lazaroiu, al carui mandat expira pe 2 iunie. El [] .

Saptamana de foc in razboiul Viorica Dancila-Klaus Iohannis

Se anunta o saptamana de foc in razboiul dintre premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannis. Viorica Dancila nu a fost invitata de Klaus Iohannis la Summitul de la Sibiu de la sfarsitul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )