Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Draghici demisioneaza din functia de trezorier al PSD, Fifor devine purtator de cuvant al partidului

Hotnews Hotnews,
 Mircea Draghici demisioneaza din functia de trezorier al PSD, Fifor devine purtator de cuvant al partidului

Mircea Draghici, unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea, a demisionat din functia de trezorier al PSD, a anuntat presedintele executiv al partidului, Viorica Dancila. continuă pe Hotnews

Mircea Draghici a demisionat din pozitia de trezorier al PSD

UPDATE:Mircea Draghici a anuntat ca a decis sa demisioneze pentru ca vrea sa petreaca mai mult timp alaturi de familie. Am decis sa ma retrag astazi din functia de trezorier al PSD. Desi am muncit.

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, si-a dat demisia

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent National ca a luat act de demisia trezorierului partidului, Mircea Draghici.

Raspuns oficial la cererea de demisie a lui Tudorel Toader din functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza

Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi a reactionat dupa ce o asociatie studenteasca a cerut demisia lui Tudorel Toader din functia de rector. Biroul Executiv al Consiliului de Administratie al.

O petitie pentru demiterea lui Tudorel Toader din functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza a strans aproape 30.000 de semnaturi

Aproape 30. 000 de cetateni au semnat o petitie initiata de comunitatea Declic pentru demiterea fostului ministru al Justitiei, Tudorel Toader, din functia de rector al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Marius Lacatus a demisionat din functia de antrenor al echipei CSA Steaua

Marius Lacaturs a demisionat din functia de antrenor principal al CSA Steaua, dupa ce echipa de fotbal a gruparii a pierdut play-off-ul ligii a IV-a, a declarat comandatul clubului militar, Bixi-Pompiliu Mocanu.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )