Libnet.ro
UNICEF

22:17

Trezorierul PSD, Mircea Draghici, si-a dat demisia

Adevărul Adevărul,
Trezorierul PSD, Mircea Draghici, si-a dat demisia

Presedintele interimar al PSD, premierul Viorica Dancila, a anuntat, miercuri, dupa sedinta Biroului Permanent National ca a luat act de demisia trezorierului partidului, Mircea Draghici. continuă pe Adevărul

Mircea Draghici demisioneaza din functia de trezorier al PSD, Fifor devine purtator de cuvant al partidului

Mircea Draghici, unul dintre oamenii de incredere ai lui Liviu Dragnea, a demisionat din functia de trezorier al PSD, a anuntat presedintele executiv al partidului, Viorica Dancila.

Marius Lacatus si-a dat demisia de la CSA Steaua

La o zi dupa pierderea barajului pentru castigarea seriei bucurestene din Liga a 4-a, antrenorul Marius Lacatus si-a dat demisia din postul de antrenor principal al echipei CSA Steaua.

Surse: Darius Valcov si-a dat demisia din Guvern inainte sa fie demis. Peste 10 zile incepe procesul la Curtea Suprema

Darius Valcov si-a dat demisia din functia de consilier pe probleme economice al premierului Viorica Dancila, au declarat surse politice pentru Adevarul. Oricum, Valcov, unul dintre apropiatii lui Liviu Dragnea, urma sa fie demis zilele urmatoare. Peste 10 zile, inalta Curte incepe apelul in procesul in care, in prima instanta, Valcov a fost condamnat la 8 ani de inchisoare cu executare.

Darius Valcov si-a dat demisia de la Guvern

Consilierul premierului Viorica Dancila pe probleme economice, Darius Valcov, si-a depus demisia din Guvern. Stire in curs .

Germania: Sefa Partidului Social-Democrat (SPD) si-a dat demisia dupa esecul inregistrat la europarlamentare

Presedinta Partidului Social-Democrat din Germania SPD), Andrea Nahles, si-a anuntat duminica demisia, dupa rezultatele dezastruoase din alegerile europarlamentare, precum si pe fondul intensificarii criticilor interne si a discutiilor cu privire la mentinerea formatiunii sale in coalitia Angelei Merkel, relateaza AFP.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )