Libnet.ro
UNICEF

10:45

Alina Mungiu-Pippidi: Defaimarea pe intelesul lui Liviu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Alina Mungiu-Pippidi: Defaimarea pe intelesul lui Liviu Dragnea

Presedintele PSD reales cu o larga majoritate, Liviu Dragnea, are toate motivele sa fie suparat. A cistigat alegerile si la partid si pe tara, neindoielnic, in ciuda unei largi coalitii contra lui, care nu s-a sfiit sa sfideze legea protectiei datelor personale si alte legi de bun simt mandate de siguranta nationala pentru agentii din Teleorman!) doar-doar or reusi sa il doboare. continuă pe Adevărul

Defaimarea pe intelesul lui Liviu Dragnea

11044;Ciolos are sanse doar daca vine cu arca lui Noe intr-o tara unde, orice ai face, conduc porcii 11044;E o moda turnatoria la DNA, cum era pe vremuri la Securitate.

Raluca Turcan: Liviu Dragnea nu-i permite premierului Viorica Dancila sa le vorbeasca romanilor

Raluca Turcan, liderul deputatilor PNL, i-a solicitat lui Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, sa ii permita premierului Viorica Dancila sa spuna romanilor ce se intampla cu tara, la.

Liviu Dragnea provoaca SURPRIZA ZILEI. Seful PSD NU a votat Legile Justitiei

Liviu Dragnea nu a votat Legile Justitiei, marti, in Camera Deputatilor. Gestul sefului PSD a uimit pe toata lumea, stiindu-se ca este unul dintre cei mai vehementi in acest caz. Liviu Dragnea nici.

Turcan: Cu permisiunea lui Liviu Dragnea, doamna Dancila sa vina sa le spuna romanilor unde sunt banii din cresterea economica

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat marti ca liberalii i-au cerut presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, printr-o scrisoare, sa ii permita premierului Viorica Dancila sa vina la tribuna Parlamentului si sa le spuna romanilor unde sunt banii din cresterea economica, ce se intampla cu tara si incotro se indreapta.

Liviu Dragnea a anuntat infiintarea Comisiei Nationale pentru moneda Euro

Liviu Dragnea a anuntat, luni, ca va fi infiintata Comisia Nationala pentru moneda Euro, din care vor face parte reprezentanti din Academia Romana, Presedintie, Guvern, parti interesate din societatea civila, alte institutii, structurile asociative ale.

Lia Olguta Vasilescu, despre flagrantul care i se pregatea lui Liviu Dragnea: Care flagrant? De fapt era o provocare!

Lia Olguta Vasilescu a reactionat duminica despre flagrantul lui Liviu Dragnea pregatit de procurorii DNA. Stia, am inteles! Dar care flagrant? De fapt era o provocare! Unui secretar.

Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea a fost informat de cineva din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe cand era vicepremier

Fostul presedinte PSD Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o interventie la B1 TV, ca Liviu Dragnea a fost avertizat de o persoana foarte importanta din SRI ca urma sa i se faca un flagrant pe vremea cand era vicepremier in guvernul Ponta.

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Victor Ponta: Liviu Dragnea a sustinut numirea lui Kovesi la DNA pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD (VIDEO)

Victor Ponta a continua vineri seria acuzatiilor si dezvaluirilor la adresa lui Liviu Dragnea. Fostul premier a tinut sa lamureasca problema numirilor procurorilor sefi in 2013, despre care Dragnea afirma ca au.

Victor Ponta lanseaza noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Fostul premier Victor Ponta sustine, intr-un interviu la stiripesurse. ro. ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza si care va primi tot gazul din Marea Neagra, Hidroelectrica, Aeroportul Otopeni si Transgaz.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )