Libnet.ro
UNICEF

11:00

Se anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea?Klaus Iohannis are cale libera

Antena3 Antena3,
Se anunta sfarsitul lui Liviu Dragnea?Klaus Iohannis are cale libera

Pare ca s-a terminat totul pentru liderul PSD, Liviu Dragnea. Presedintele Klaus Iohannis va profita din plin de pe urma acestei situatii! Dezastru pentru Liviu Dragnea! Un sondaj aparut recent spun ca. continuă pe Antena3

Reactie-fulger din PSD, dupa declaratiile lui Klaus Iohannis: Are o problema medicala

Senatorul PSD Nicolae Serban a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis, facute vineri intr-o conferinta de presa. in mod cert e o situatie din ce in ce mai grava in tara. in cazul lui.

Miscarea de ultima ora facuta de Klaus Iohannis impotriva coalitiei PSD-ALDE

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat CCR in legatura cu legea privind desecretizarea protocoalelor cu SRI initiata de cei doi presedinti ai P-arlamentului, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, impreuna.

Klaus Iohannis: Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi (VIDEO)

Presdintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca, de facto, Romania nu are premier in acest moment. Seful statului a facut aceasta afirmatie in contextul in care prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat.

Sedinta Comitetului Executiv al PSD - Liviu Dragnea vrea sa dea un mesaj de forta n teritoriu si sa-si asigure majoritatea parlamentara

Liderii PSD se reunesc luni la Parlament in sedinta Comitetului Executiv National in contextul in care majoritatea de la Camera Deputatiilor este fragila iar in urmatoarea perioada Coalitia are teme importante pe agenda. Social democratii trebuie sa stranga randurile pentru ca, pana la sfarsitul anului, au de trecut in Parlament legea bugetului de stat si legea pensiilor. Totodata,, Liviu Dragnea trebuie sa-si asigure majoritatea parlamentara si sa transmita un mesaj de forta in teritoriu.

Klaus Iohannis: Problema este ca Romania nu are prim-ministru. Guvernul este condus de infractorul Dragnea, prin interpusi

Klaus Iohannis face declaratii de presa la ora 13. 00, in lumina celui mai recent scandal de pe scena politica. Declaratiile sale vor fi live pe Antena 3 si www. antena3. ro. Citeste si:Viorica.

Liviu Plesoianu, detaliul care spune totul despre Klaus Iohannis

Deputatul Liviu Plesoianu atrage atentia asupra unui detaliu, care spune totul despre Klaus Iohannis. Micul detaliu care spune absolut totul despre Iohannis: nu pierde ocazia sa ne livreze in fiecare an.

SONDAJ. Credeti ca presedintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat din functie? PSD anunta clar ca nu o va face

Ministrul de Interne, Carmen Dan, sustine ca o suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis nu este o varianta luata in calcul de coalitia de guvernare PSD-ALDE, pentru ca ar arunca tara in haos.

Liviu Dragnea, pe lista noilor autocrati din Est publicata deWashington Post. Liderul PSD, alaturi de Viktor Orban

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, este mentionat intr-o ampla analiza a publicatiei americane Washington Post, cu titlul Noii autocrati.

Klaus Iohannis, despre remanierea ministrilor: Nu mai fac nimic in aceasta speta pana cand CCR nu se va pronunta. Romania nu are prim-ministru. Dancila nu intelege cum functioneaza statul(VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, vineri, ca nu va lua nicio decizie in privinta remanierii Guvernului pana cand nu se va pronunta in acest caz Curtea Constitutionala. Declaratia sefului statului vine.

Barna: Motiunea de cenzura va fi depusa, foarte probabil, saptamna viitoare / Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu parlamentarii

Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va fi depusa, cel mai probabil, saptamana viitoare, a precizat sambata presedintele USR, Dan Barna. in context, el a comentat ca presedintele Klaus Iohannis are legitimitatea de a dialoga cu orice parlamentar al statului roman.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )