Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bilantul rusinii.De cate ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne in situatii jenante

Adevărul Adevărul,
Bilantul rusinii.De cate ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne in situatii jenante

Carmen Dan se numara printre ministrii impusi personal de Liviu Dragnea, fara legatura cu decizia partidului. De altfel, i-a ramas fidela lui Dragnea chiar si dupa ce fostul lider PSD a ajuns dupa gratii. in cei doi ani si jumatate de mandat, Carmen Dan a pus Ministerul de Interne in situatii stanjenitoare de mai mule ori. Bilantul. continuă pe Adevărul

Mircea Badea, reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la ministerul de Interne: Dancila a facut ce i-a zis Iohannis, chiar daca nu a vrut

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Decizia de a-si da demisia din fruntea Ministerului de Interne a venit dupa ce, pe surse, s-a anuntat remanierea sa in urma sedintei de.

Carmen Dan demisioneaza de la Ministerul Afacerilor Interne

Carmen Dan a anuntat luni ca demisioneaza de la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. Carmen Dan, al carei nume figura pe lista remaniabililor, decizia urmand sa fie luata la Comitetul Executiv al PSD de luni, a afirmat ca si-a depus mandatul.

Dancila sustine ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate

Premierul Viorica Dancila a precizat, intr-o postare pe Facebook, faptul ca ea i-a cerut demisia lui Carmen Dan de la Ministerul de Interne si aceasta este o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa.

Dancila a explicat motivul pentru care a renuntat la Carmen Dan: Nu e legata schimbarea neaparat de ce s-a intamplat pe 10 august (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a luat decizia de a-i schimba pe Carmen Dan si Teodor Melescanu de la Ministerul de Interne, respectiv de Externe, deoarece s-a creat o anumita perceptie publica pe care Gu.

Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan: Trebuie sa plateasca! Demisia nu rezolva nimic!

Rares Bogdan a reactionat dur dupa ce Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru al Afacerilor Interne. Europarlamentarul PNL a postat pe contul personal de Facebook un mesaj in care o trage la raspundere pentru violentele de la protestul din 10 august 2018. Rares Bogdan, reactie dura dupa demisia lui Carmen Dan Carmen .

Dancila explica de ce a demis-o pe Carmen Dan: Nu am facut-o pentru ca asa vrea Iohannis. Nu-mi dicteaza strada

La finalul Comitetului Executiv al PSD, presedintele partidului, Viorica Dancila, a anuntat ca ministrul de Interne Carmen Dan si ministrul de Externe Teodor Melescanu urmeaza sa fie inlocuiti. in privinta lui Carmen Dan premierul a motivat decizia explicand ca Guvernul are nevoie de o mai mare credibilitate.

RALUCA TURCAN: Carmen Dan a intarziat 339 de zile

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, sustine ca ministru Carmen Dan trebuie sa demisioneze dupa 10 august 2018, nu dupa ce a fost anuntata de colegii din PSD ca va fi schimbata din functie. Carmen Dan a intarziat 339 de zile, a scris Turcn pe Facebook.

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

Viorica Dancila iese la atac dupa acuzatiile lui Carmen Dan:PSD nu cedeaza presiunilor lui Iohannis. Carmen Dan e dezinformata

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu e adevarat ca ministrul de Interne, Carmen Dan, va fi demisa in urma presiunilor venite de la presedintele Klaus Iohannis.

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne: Nu am ce sa-mi reprosez

Carmen Dan si-a dat demisia din functia de ministru de Interne. Anuntul a fost facut chiar de Carmen Dan, inaintea sedintei Comitetului Executiv al PSD in care se discuta despre remaniere.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )