Libnet.ro
UNICEF

01:05

De cand a preluat puterea, seful PSD e IRATIONAL. Victor Ponta, declaratii EXPLOZIVE: Dragnea e trist rau. Daca voiam, il dadeam in gat. Si el stie despre mine, si eu despre el

B1 B1,
 De cand a preluat puterea, seful PSD e IRATIONAL. Victor Ponta, declaratii EXPLOZIVE: Dragnea e trist rau. Daca voiam, il dadeam in gat. Si el stie despre mine, si eu despre el

Victor Ponta a ridicat multe semne de intrebare dupa ultimele declaratii facute, in urma carora a dat de inteles ca stie anumite informatii compromitatoare despre Liviu Dragnea, dar,. continuă pe B1

Victor Ponta face dezvaluiri despre dedesubturile relatiei dintre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis: E coabitare totala

Fostul premier Victor Ponta a facut dezvaluiri in ceea ce priveste relatia dintre presedintele Klaus Iohannis si seful PSD, Liviu Dragnea. Ponta a spus ca cei doi coabiteaza fara probleme si ca e pace.

Victor Ponta: Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior. Cum raspunde fost prim-adjunct al directorului SRI

Fostul premier al Romanei, deputatul Victor Ponta, a afirmat, luni seara, la TVR 1, ca seful PSD, Liviu Dragnea, era apropiat de fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite.

Victor Ponta, despre Liviu Dragnea: Are niste apucaturi paranoice. Nu m-am apucat sa-l delationez la DNA

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune TVR 1, ca nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar daca presedintele PSD crede acest lucru atunci inseamna ca este paranoic, la fel ca atunci cand spune ca nu stie nimic despre firma TelDrum.

Eu nu o sa zic ca este ticalos. Mesajul lui Liviu Dragnea inainte de ziua lui Victor Ponta: Tot ce-mi doreste el mie ...

Fostul premier al Romaniei, Victor Ponta, implineste miercuri 45 de ani. Fostul sau aliat din PSD si din guvern, actualmente aflat la cutite cu el, Liviu Dragnea, a tinut sa ii transmita primul.

Victor Ponta sustine ca Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea, eu eram mai prieten cu George Maior

Deputatul Victor Ponta a sustinut, la postul de televiziune TVR1, ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era prieten cu George Maior, actualul ambasador al Romaniei in Statele Unite ale Americii.

Victor Ponta: Florian Coldea era mai prieten cu Liviu Dragnea

Fostul premier, Victor Ponta a spus in cadrul unei emisiuni TV ca in relatia cu fosta conducere a SRI liderul PSD, Liviu Dragnea, era mai apropiat de generalul Florian Coldea, in timp ce el era.

Victor Ponta, primele declaratii dupa patru ore de audieri la DNA

Fostul premier Victor Ponta a spus luni, dupa patru ore de audieri la DNA, ca el nu duce batalii politice cu arme judiciare, facand referire la presedintele PSD, Liviu Dragnea. intrebat de presa,.

Fostul premier Victor Ponta se afla la DNA

Victor Ponta, fost premier si fost presedinte al PSD, se afla luni dimineata la sediul DNA.

Victor Ponta: Liviu Dragnea minte cu nerusinare. Nu am depus niciodata un denunt penal contra lui

Victor Ponta a scris peFacebookca Liviu Dragnea minte cu nerusinare cand a spus am inteles ce misiune a avut domnul Ponta: sa ridice mana ca sa poata sa fie chemat sa spuna niste lucruri. Potrivit fostului premier, el a fost chestionat ca martor si nu denuntator in dosarul Tel Drum si ca nu a depus niciodata un denunt penal impotriva lui Dragnea.

Victor Ponta povesteste un episod ULUITOR cu Ana Birchall: M-am dus sa o omor

Fostul premier, Victor Ponta, a povestit ca celebrul procuror Mircea Negulescu l-a facut sa o suspecteze pe Ana Birchall ca l-ar fi turnat la DNA, in dosarul Ponta-Blair. Faptul ca dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )