Libnet.ro
UNICEF

23:15

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. continuă pe Ziarul Bursa

Carmen Dan spune ca il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea.

Carmen Dan il va vizita la penitenciar pe Liviu Dragnea: Evident ca da, voi avea mai mult timp liber

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandatul la MAI, va merge sa-l viziteze la Penitenciarul Rahova pe fostul lider PSD Liviu Dragnea. intrebata.

Carmen Dan, vizita lui Dragnea, la penitenciar

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca, dupa ce isi va incheia mandat.

Liviu Dragnea, vizitat in celula de o femeie. Nu este vorba despre Irina Tanase. Cine si-a luat inima in dinti sa mearga la el

Carmen Dan a anuntat ca il va vizita pe Liviu Dragnea la Penitenciarul Rahova dupa incheierea mandatului la Ministerul Afacerilor Interne. Anuntul a fost facut la scurt timp dupa ce si-a dat demisia din functia de ministru. Carmen Dan nu a precizat cand va merge in vizita la fostul lider PSD si nici ce vrea .

Carmen Dan: Ultima mea zi la MAI am petrecut-o asa cum mi-am dorit mereu

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, afirma ca si-a petrecut ultima zi la MAI a.

Carmen Dan, replica pentru Viorica Dancila, dupa demisie

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i.

Carmen Dan, replica acida pentru Viorica Dancila: Atat de dezinformata am fost. ii urez succes senatorului Moga in mandat

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si.

Carmen Dan: Nu Viorica Dancila mi-a cerut demisia, eu mi-am depus mandatul

Ministrul demisionar al Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat ca premierul Viorica Dancila nu i-a cerut demisia cu ocazia discutiei pe care au avut-o in cursul zilei de luni, precizand ca a decis sa-si puna mandatul la dispozitia prim-ministrului.

Bilantul rusinii.De cate ori a pus Carmen Dan Ministerul de Interne in situatii jenante

Carmen Dan se numara printre ministrii impusi personal de Liviu Dragnea, fara legatura cu decizia partidului. De altfel, i-a ramas fidela lui Dragnea chiar si dupa ce fostul lider PSD a ajuns dupa gratii. in cei doi ani si jumatate de mandat, Carmen Dan a pus Ministerul de Interne in situatii stanjenitoare de mai mule ori. Bilantul.

Carmen Dan, PSD si 10 august 2018: o precizare

Inlaturarea doamnei Carmen Dan de la portofoliul internelor nu este un act de elementara decenta politica, ci manifestarea cinismului oportunist ce defineste identitatea pesedista insasi. Eliminarea complicei lui Liviu Dragnea se inscrie in linia conflictelor intestine urmand condamnarii definitive a celui pe care actualul premier nu inceta sa il omagieze, ritual, evocand un atat de familiar cult al personalitatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )