Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai mare suparare a lui Liviu Dragnea din inchisoare: Tot mai putina lume crede ca sunt nevinovat

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare suparare a lui Liviu Dragnea din inchisoare: Tot mai putina lume crede ca sunt nevinovat

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a dezvaluit in ultima pare a interviului sau pentru Realitatea Plus care este cea mai mare suparare a sa de cand a fost incarcerat. Cea mai mare suparare a mea nu este generata de lipsa de libertate cat de faptul ca sunt nevinovat si cred ca din ce in ce mai putina lume mai crede altceva, a explicat acesta. continuă pe Adevărul

Vicepremierul Raluca Turcan, la prezentarea programului Recladim Romania: Guvernul PNL, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene de la integrarea in UE (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul Orban a inregistrat cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Demnitara a facut aceasta declaratie.

Bolnavi de Covid-19, au stat la taraba in cea mai mare piata a Constantei. Apoi au plecat spre casa, strabatand tara. Un accident i-a dus in spital

Un cuplu din Maramures care a vandut produse agricole in cea mai mare piata din Constanta s-a imbolnavit de Covid-19 si a plecat acasa, fara sa anunte autoritatile. Pe drum, insa, cand mai aveau putin de calatorit, masina celor doi a derapat si a facut accident. Asa a iesit la iveala ca sotii erau bolnavi si trebuia sa fie internati la acel moment.

Atac terorist la cea mai mare bursa din Pakistan

Teroristii au fost ucisi de fortele de ordine * Atentatul, revendicat de armata separatista Balochistan Liberation Bursa din Karachi, cea mai mare piata de actiuni din Pakistan, a fost atacata ieri de un grup de militanti inarmati cu mitraliere si grenade, incident in care atacatorii si membri ai personalului de securitate, dar si un politist au fost ucisi, informeaza presa straina.

Gabriela Firea, pe santierul din Glina: Va fi cea mai mare statie de epurare a apelor uzate din sud-estul Europei. Protectia mediului nu e o joaca (VIDEO)

Gabriela Firea a afirmat ca la Glina se va afla cea mai mare statie de epurare apelor uzate din sud-estul Europei si primul incinerator de namol din tara. Primarul General al Capitalei a facut declaratiile chiar.

Pandemia i-a prins pe circa 35% dintre romani fara economii, proportia acestora fiind cea mai mare din Europa (survey)

Circa 35% din romani spun ca pandemia i-a prins fara bani pusi deoparte, proportia acestora fiind cea mai ridicata din Europa, potrivit unui survey publicat de ING. Fata de luna mai 2020, cand a fost realizat acest survey, in decembrie ponderea romanilor fara economii era usor mai mica, de 40%. Media europeana a populatiei fara economii in luna mai) este de 28%, datele fiind in linie cu estimarile Eurostat care arata ca circa o treime din populatia Europei nu ar putea face fata unor cheltuieli neprevazute.

Cea mai mare schimbare pentru Waze: ce vei avea in aplicatie de acum inainte

Waze a ajuns in aproape un deceniu sa fie cea mai folosita aplicatie de navigatie de catre soferi. Si tocmai in ideea asta e acum actualizata cu o serie de noutati utile. Platforma Waze e.

TikTok, interzisa in a doua cea mai mare tara din lume: acuzele aduse creatorilor chinezi

In ultimele luni, aplicatia TikTok a fost de mai multe ori luata in vizor din cauza dezvoltatorului chinez din spate si multi sunt convinsi ca este utilizata in scopuri de spionaj.

Cea mai mare captura din 2020. Surpriza! Unde erau comercializate cele cinci tone de tutun periculos, confiscate de politisti

Perchezitiile au inceput luni dimineata, in acelasi timp in Bacau, Ilfov, Ialomita, Calarasi, Prahova, Satu Mare si Bucuresti. Politistii banuiesc ca reteaua ar fi fost coordonata de o familie din Calarasi. De la achizitionarea tutunului si pana la comercializrea acestuia prin firme de curierat sau online, totul era pus la punct in cel mai mic detaliu.

Italia: Cea mai mare captura de amfetamine facuta vreodata

In urma unei capturi record in Italia de 14 tone de amfetamine, seful operatiunii, colonelul Domenico Napolitano, a declarat joi pentru AFP ca uriasa cantitae de droguri a plecat din portul Latakia din Siria, dar ca locul de productie si identitatea producatorului de droguri sunt inca necunoscute. Italia: Politia anti-mafie a destructurat o vasta retea de droguri intre Albania si Italia .

Ce medie a obtinut Selly la BAC! La ce materie a luat cea mai mare nota si ce facultate vrea sa urmeze

La 19 ani, Selly este un adevarat fenomen in online. Creativ si foarte inteligent, adolescentul a reusit pas cu pas sa ajunga influencerul cu cei mai multi urmaritori pe youtube. A creat trupa 5Gang si se bucura de un succes rasunator. Desi a fost mai mult pe drumuri in ultimul an de liceu, el a reusit o medie de exceptie la BACALAUREAT 2020.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )