Libnet.ro
UNICEF

00:07

Codrin Stefanescu o critica pe Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata Dragnea? Atunci, pa!

Adevărul Adevărul,
Codrin Stefanescu o critica pe Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan: Te-a atins vreodata Dragnea? Atunci, pa!

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar criteriul este relatia cu fostul lider al partidului Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Codrin Stefanescu, critici dure la adresa premierului Dancila pentru remanierea lui Carmen Dan

Fostul secretar general al PSD Codrin Stefanescu critica remanierea discutata luni de conducerea PSD, afirmand ca ministrii performanti de ieri devin remaniatii aruncati pe scarile partidului de azi, iar.

Dancila insista, pe Facebook, ca remanierea lui Carmen Dan e o decizie menita sa faca dreptate. Ce raspundea premierul, cu cateva minute inainte, la o intrebare referitoare la 10 august

La scurt timp dupa ce a anuntat oficial remanierea lui Carmen Dan, Viorica Dancila a scris pe Facebook ca ea i-a cerut demisia ministrului de Interne, aceasta fiind o decizie corecta, menita sa faca dreptate si sa restabileasca increderea oamenilor in guvern.

Codrin Stefanescu, mai bogat cu doua milioane de euro. Cum a reusit sa faca acesti bani

Politicienii romani fac ce fac si reusesc sa mai dea cate un tun din care se aleg cu sume uriase de bani. De multe ori, legalitatea tranzactiilor pe care le fac este pusa la indoiala, dar asta nu ii impiedica sa isi deruleze afacerile dupa bunul plac. Este si cazul lui Codrin Stefanescu, despre care .

Reactia Vioricai Dancila, dupa demisia lui Carmen Dan: Este dezinformata. Membrii PSD nu au invatat nimic!

Prima reactie dupa demisia lui Carmen Dan de la sefia ministrului de Interne a venit chiar de la premierul Viorica Dancila. Sefa Guvernului a parut deranjata de faptul ca un astfel de anunt s-a facut inainte de o discutie prealabila si inainte de discutiile din sedinta CEx referitoare la o remaniere mai ampla. La cateva .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )