Libnet.ro
UNICEF

18:15

Daea combate pesta porcina cu teoria conspiratiei: imi pun semne de intrebare daca a fost pus intentionat

Adevărul Adevărul,
Daea combate pesta porcina cu teoria conspiratiei: imi pun semne de intrebare daca a fost pus intentionat

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, joi, ca se intreaba daca pesta porcina africana a fost declansata intentionat, in conditiile in care virusul a ajuns si in judetul Teleorman. Reactia ministrului a venit in contextul in care fiul liderului PSD Liviu Dragnea,Valentin Stefan Dragnea, detine o ferma de porci in judetul Teleorman. continuă pe Adevărul

Dragnea, reactie dupa ce pesta porcina a lovit Teleormanul: Nu sunt angajat la ferma fiului meu. Nu ma intereseaza

Liviu Dragnea a declarat ca nu stie daca ferma fiului sau este afectata de pesta porcina. Asta in contextul in care tocmai a fost confirmat primul focar de pesta porcina africana in judetul.

Pesta porcina se extinde. Numarul focarelor a ajuns la 1.021. Lista judetelor afectate

Pesta Porcina Africanaevolueaza, la aceasta data, in 260 de localitati din 14 judete, fiind inregistrat un numar de 1. 021 de focare, din care 15 in exploatatii comerciale, arata datele actualizate.

Pesta porcina a ajuns si in Teleorman. A fost activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt. Potrivit unei.

Pesta porcina africana a ajuns si in judetul Teleorman

Alerta in Teleorman. Un focar de pesta porcina a fost confirmat in localitatea Slobozia Mandra. Virusul a fost descoperit la un porc mort aruncat langa o padure. Toate gospodariile din zona sunt acum.

Pesta porcina se extinde amenintator: 74 de focare in 14 localitati din judet

Virusul moral face prapad in Baragan. Prefectul judetului Calarsai, Geprge Iacob, a anuntat ca in prezent, exista 74 de focare de pesta porcina conformate in 14 localitati. De asemenea, sunt in lucru analize de laborator pentru 3 suspiciuni in localitatile Curcani, Gradistea si rasa.

Noua etapa in lupta cu pesta porcina africana: impuscarea porcilor mistreti

La Buzau, unde au fost confirmate patru focare de pesta porcina africana, au fost impuscati peste 200 de mistreti. inca cel putin 2. 000 mai trebuie eliminati, spun autoritatile, insa vanatoarea de mistreti, in aceasta perioada, se dovedeste a fi o operatiune extrem de dificila.

Al doilea caz de pesta porcina in Teleorman, depistat la nord de orasul Rosiorii de Vede

Autoritatile din Teleorman se cofrunta cu al doilea caz de pesta porcina din judet dupa ce marti, 16 octombrie, a fost depistat primul caz. Informatia a fost confirmata de primarul comunei Scrioastea, Marian Sefu.

Al doilea caz de pesta porcina in Teleorman depistat la nord de orasul Rosiorii de Vede

Autoritatile din Teleorman se cofrunta cu al doilea caz de pesta porcina din judet dupa ce marti, 16 octombrie, a fost depistat primul caz. Informatia a fost confirmata de primarul comunei Scrioastea, Marian Sefu.

Ferma fiului lui Liviu Dragnea, in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina africana

Ferma Salcia, singura ferma comerciala de porcine din judetul Teleorman, detinuta majoritar de Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea - liderul PSD, este in pericol de a fi contaminata cu pesta porcina.

Primul caz de pesta porcina din Teleorman a activat Centrul Local de Combatere a Bolilor

Centrul Local de Combatere a Bolilor Teleorman s-a reunit miercuri, 17 septembrie, dupa ce a fost confirmat primul caz de pesta porcina africana in judetul Teleorman, la cativa kilometri de Olt.

ştiri din Politica

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )