Libnet.ro
UNICEF

12:01

Dancila a castigat alegerile prezidentiale... in Gratia, localitatea natala a lui Dragnea. Cate voturi a obtinut

B1 B1,
Dancila a castigat alegerile prezidentiale... in Gratia, localitatea natala a lui Dragnea. Cate voturi a obtinut

Viorica Dancila a fost votata de 72,45% dintre cetatenii care s-au prezentate la urne in Gratia, localitatea natala a lui Liviu Dragnea. in Gratia, judetul Teleorman, au fost organizate doua sectii de. continuă pe B1

Traian Basescu: Momentul in care s-a instalat Guvernul Orban a fost momentul in care Iohannis a castigat alegerile prezidentiale Ce scor prevede fostul presedinte in finala (VIDEO)

Traian Basescu a explicat, duminica seara, in direct pe B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis si-a castigat un nou mandat la Cotroceni inca din momentul in care a inlocuit-o pe Viorica Dancila cu Ludovic.

in localitatea natala a lui Dragnea, Dancila a castigat detasat

Viorica Dancila a castigat alegerile prezidentiale cu 72,45% in localitatea natala a lui Liviu Dragn.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Alexandru Cumpanasu, victorios in localitatea natala a Alexandrei Macesanu

Alexandru Cumpanasu s-a clasat pe primul loc in optiunile alegatorilor din comuna Dobrosloveni, judetul Olt, localitatea natala a Alexandrei Macesanu, acolo unde.

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Iohannis reactioneaza dupa vot. Ce spune despre rezultatul Exit-Poll la alegerile prezidentiale

Klaus Iohannis a reactionat dupa ce a aflat rezultatul alegerilor prezidentiale, in urma sondajelor efectuate la iesirea de la urne. Potrivit primelor date Exit-Poll Curs-Avangarde, Iohannis a castigat primul tur de scrutin cu 39% din voturi, iar pe locul 2 s-a situat Viorica Dancila, cu 22,5%. Reactia lui Klaus Iohannis dupa rezultatul Exit-Poll la alegerile .

Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale. Ce se poate schimba azi

Duminica, 10 noiembrie, romanii sunt asteptati la urne pentru a-si alege presedintele. Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale 2019? Ce se poate schimba azi? Unde merge electoratul PSD, daca Viorica Dancila nu intra in turul doi la alegerile prezidentiale? Data de 10 noiembrie 2019 este marcata .

Dancila spune ca PSD va contesta votul din Diaspora. Anunt important pentru romani, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale

Viorica Dancila a anuntat ca PSD va contesta votul din diaspora pentru alegerile prezidentiale, dupa ce au fost inregistrate 2. 000 de plicuri cu voturi prin corespondenta pentru turul 2 de scrutin. Purtatorul de cuvant al Autoritatii Electorale Permanente AEP) a declarat ca plicurile vor fi desigilate in seara zilei de 24 noiembrie. Viorica Dancila a .

Surpriza la alegerile prezidentiale 2019! Ce apare la casele de pariuri in batalia Iohannis, Dancila, Barna si Diaconu. Cine are cele mai mari sanse sa devina noul presedinte al tarii

Au mai ramas 10 zile pna cand romanii isi vor putea exercita dreptul de vot si vor putea alege viitorul presedinte al tarii pentru urmatorii cinci ani. Alegerile prezidentiale din 2019 vor avea loc in 10 noiembrie, primul tur de scrutin, si 24 noiembrie, al doilea tur de scrutin. De asemenea, cetatenii romani din strainatate .

Alegeri prezidentiale 2019. Cine a castigat alegerile in Baragan, cate voturi a obtinut Klaus Iohannis

Pentru prima data in ultimii ani, electoratul din judetul Calarasi si-a schimbat optiunea: PSD nu a mai castigat alegerile in Baragan. Klaus Iohannis, candidatul Partidului National Liberal pentru presedintia Romaniei, a castigat alegerile 2019 in judetul Calarasi. Conform datelor partiale la alegerile prezidentiale 2019, actualul presedinte al Romaniei a fost votat de 36,9% dintre calarasenii cu drept de vot.

ALEGERILE PREZIDENTIALE din Romania, in PRESA INTERNATIONALA: Romanii sustin un politician care a castigat admiratie din partea Occidentului

Alegerile prezidentiale din Romania sunt dezbatute, duminica, in presa internationala. Reuters scrie ca alegatorii romani merg duminica la urne pentru a il sustine pe Klaus Iohannis, un politician.

ştiri din Politica

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )