Libnet.ro
UNICEF

09:00

Deutsche Welle: Pentru prima data din 1989 incoace, militarii s-au repezit sa bata, sa mutileze, sa reprime romani

Adevărul Adevărul,
Deutsche Welle: Pentru prima data din 1989 incoace, militarii s-au repezit sa bata, sa mutileze, sa reprime romani

Se inmultesc dovezile proband premeditarea de catre Liviu Dragnea si transpunerea de catre ministrul de Interne prin intermediul jandarmeriei a violentelor impotriva a peste 100. 000 de protestatari pasnici din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Pentru prima data, ADEVARUL a iesit la iveala: Ce se intampla in relatia dintre ANDREEA MARIN si iubitul tinerel...

Iubitul Andreei Marin, Adrian Brincoveanu, are motive sa fie fericit! Castiga lunar un venit impresionant in calitate de angajat la Ambasada Romaniei la Tripoli. El a incasat in 2017 suma de 45. 020 dolari.

Corespondentul Deutsche Welle la Bucuresti, BATUT CU BASTOANE de jandarmi (FOTO)

Corespondentul Deutsche Welle in Bucuresti, Cristian Stefanescu, a fost batut de jandarmi, in timp ce se documenta despre protestul din Piata Victoriei. Situatia a scapat de sub control la Bucuresti.

FOTO Satul idilic din Apuseni disparut sub o imensa halda de steril. Fostii locuitori au decis sa se reintalneasca acolo pentru prima data dupa 30 de ani

O sarbatoare mai putin obisnuita va avea loc in acest weekend in zona Geamana din Muntii Apuseni, langa imensa halda de steril care a acoperit fostul sat cu acelasi nume. Zeci de persoane care au crescut in satul disparut se vor intoarce pentru cateva ore acasa, pentru a depana amintiri despre ceea ce a fost odata satul Geamana.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )