Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dezastru pentru Marcel Ciolacu. Cine va fi noul presedinte PSD. Liviu Dragnea il distruge din inchisoare: Aud de aici

Antena3 Antena3,
Dezastru pentru Marcel Ciolacu. Cine va fi noul presedinte PSD. Liviu Dragnea il distruge din inchisoare: Aud de aici

Liviu Dragnea a prins glas din inchisoare si nu-si iarta fosii colegi si subalterni pe linie de partid pentru ca l-au abandonat. Acesta nu ezita sa arunce sageti otravite catre fiecare, iar unul dintre cei vizati a fost presedintele PSD, Marcel Ciolacu. continuă pe Antena3

MARCEL CIOLACU: Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

MARCEL CIOLACU : 3 Diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL e scoasa la iveala de Banca Mondiala

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat vineri ca diferenta dintre politicile PSD si gogosile electorale ale PNL este scoasa la iveala de Banca Mondiala.

Marcel Ciolacu: Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea. Ea va castiga aceste alegeri si are toata sustinerea mea si a partidului

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a reiterat ca Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, este candidata care va candida din partea formatiunii social-democrate pentru inca un mandat in cel mai vo.

Marcel Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de someri. in cateva luni, liberalii distrug tot ce se castigase in trei ani cu PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, este de parere ca PNL a reusit sa spulbere tot ce castigase Romania in trei ani de guvernare social-democrata. El a criticat aspru planul national de.

Marcel Ciolacu sustine ca planul PNL de relansare economica e copiat din programul de guvernare al PSD

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a declarat ca planul de relansare economica pregatit de Guvernul PNL copiaza in mare parte programul de guvernare al social-democratilor. Iohannis reevalueaza.

Marcel Ciolacu: Gabriela Firea e candidatul PSD la Primaria Capitalei. Va castiga alegerile!

Candidatul PSD la Primaria Capitalei este Gabriela Firea, spune Marcel Ciolacu. Liderul PSD sustine ca ea va castiga alegerile, iar Violeta Alexandru este doar o mincinoasa care dezinformeaza.

MARCEL CIOLACU: Planul National de Investitii si Relansare Economica este un program de cumparat voturi

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat ca Planul National de Investitii si Relansare Economica, prezentat miercuri de Executiv, este un program exclusiv electoral, pentru a vana voturi, scrie Agerpres.

MARCEL CIOLACU: Planul de relansare economica al Guvernului este copiat din programul de guvernare al PSD

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat astazi ca mare parte din Planul National de Investitii si Relansare Economica, elaborat de Guvern, copiaza programul de guvernare al social-democratilor.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu: Amanarea relaxarii din 1 iulie este un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirma ca amanarea relaxarii din 1 iulieeste un esec al guvernarii PNL in gestionarea pandemiei. Amintim ca ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a.

MARCEL CIOLACU: Combinatozaurii din Guvernul PNL nu protejeaza romanii, ci industria pacanelelor

Liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat, joi, ca liberalii pe care ii numeste combinatozaurii din Guvernul PNL nu ii protejeaza pe romani, ci industria pacanelelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )