Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dragnea, atac la Iohannis: Convingerea mea e ca plangerea a fost elaborata la Cotroceni. Referitor la suspendare, noi tot speram ca mai exista o farama de luciditate

Adevărul Adevărul,
Dragnea, atac la Iohannis: Convingerea mea e ca plangerea a fost elaborata la Cotroceni. Referitor la suspendare, noi tot speram ca mai exista o farama de luciditate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma discutiei din Biroul Permanent National al PSD s-a decis sa nu se procedeze la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca are convingerea ca plangerea penala impotriva Vioricai Dancila a fost gandita de catre cei de la Palatul Cotroceni. continuă pe Adevărul

Dragnea, atac la Iohannis: Convingerea mea e ca plangerea contra premierului a fost elaborata la Cotroceni. Ce spune despre suspendarea presedintelui

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma discutiei din Biroul Permanent National al PSD s-a decis sa nu se procedeze la suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca are convingerea ca plangerea penala impotriva Vioricai Dancila a fost gandita de catre cei de la Palatul Cotroceni.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

Liviu Dragnea, atac la actiunile externe ale lui Iohannis: A stat la masa cu Kovoso, stat nerecunoscut de Romania (VIDEO)

In plin razboi intre presedintie si Guvern, Liviu Dragnea vine la randul sau cu o critica la adresa actiunilor externe la care participa Klaus Iohannis, acuzand ca a stat la masa cu Kosovo, stat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2025 seconds )