Libnet.ro
UNICEF

14:15

Dragnea, despre reactia lui Iohannis in urma furtunii: Ar fi bine sa evitam sa mai dam SMS-uri din alte tari cand apar astfel de nenorociri in tara

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre reactia lui Iohannis in urma furtunii: Ar fi bine sa evitam sa mai dam SMS-uri din alte tari cand apar astfel de nenorociri in tara

Lideru PSD, Liviu Dragnea, a criticat luni mesajul transmis de presedintele Iohannis dupa furtuna din vestul tarii, spunand ca ar trebui evitata transmiterea de SMS-uri din alte tari si ca i s-a parut ca seful statului, aflat la New York, a incercat sa dea vina pe Guvern. continuă pe Adevărul

Dragnea despre reactia lui Iohannis dupa furtuni: Mi s-a parut ca a incercat imediat sa dea vina pe Guvern

Presedintele Klaus Iohannis a incercat sa dea vina pe guvern, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, care a spus ca guvernul nu a gresit in gestionarea situatiei create in.

Dragnea, anunt de ultim moment despre masurile luate in urma furtunii din vestul tarii

Liviu Dragnea a declarat in urma dezastrului din vestul tarii, unde opt persoane si-au pierdut viata si alte zeci au fost ranite, ca se vor lua masuri importante pentru ca astfel de tragedii sa nu se mai.

Alba: Turisti blocati in urma furtunii in zona ghetarului de la Scarisoara

Zeci de turisti sunt blocati duminica in zona ghetarului de la Scarisoara, din Muntii Apuseni, in urma furtunii care a doborat mai multi copaci care au blocat drumul de acces din zona,.

Tudose, despre reactia autoritatilor dupa furtuna violenta din vestul tarii: Mobilizare exemplara. Cei de la Enel sunt ingrozitori!

Premierul Mihai Tudose a laudat institutiile de stat pentru actiunea din timpul furtunii din vestul tarii. Mobilizare exemplara la nivel de structuri ale Ministerului Internelor, Ministerului Apararii,.

Timisoara: Baiatul de 10 ani internat la spital cu rani grave in urma furtunii de duminica respira singur, in timp ce fetita de 11 ani se afla in stare grava

Unul dintre cei doi copii raniti grav in timpul furtunii de duminica, un baiat de 10 ani, a fost detubat de medici, iar evoluta starii sale de sanatate este favorabila, in timp ce cel de-al doilea copil, o fetita de 11 ani se afla in stare stationara grava, cei doi fiind operati de medicii de la Neurochirurgie, scrie news. ro.

Dragnea, despre aderarea la spatiul Schengen: Nu este pentru prima data cand Romania este umilita

Liviu Dragnea a afirmat ca refuzul Germaniei si Olandei de a accepta intrarea Romaniei in spatiul Schengen este reprezinta o umilinta si o atitudine nedreapta fata de Romania, in.

Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca este trist de situatia in care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, sustinand ca nu il deranjeaza prezenta acestuia la DNA.

Dragnea, despre audierea lui Ponta la DNA: Sunt foarte trist de situatia in care a ajuns

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Parlament, ca este trist de situatia in care a ajuns fostul prim-ministru Victor Ponta, sustinand ca nu il deranjeaza prezenta acestuia la DNA, noteaza News. ro.

Dragnea, despre Florin Roman: Exista bani alocati pentru Monumentul Unirii, greva foamei nu are obiect

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca greva foamei declansata de deputatul PNL Florin Roman nu are obiect, deoarece banii necesari construirii Monumentului Unirii de la Alba Iulia au fost alocati.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )