Libnet.ro
UNICEF

09:01

Au fost alocati banii pentru Monumentul Unirii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Au fost alocati banii pentru Monumentul Unirii

Deputatul PNL Florin Roman a anuntat pe Facebook ca a suspendat greva foamei dupa numai trei ore deoarece a avut discutii cu Liviu Dragnea si cu Ludovic Orban, in urma carora si-a dat seama ca banii necesari construirii Monumentului Unirii de la Alba Iulia au fost alocati, iar PSD nu va sustine proiectul care prevede scaderea de la 20% la 10% a procentului minim al minoritatilor nationale dintr-o localitate pentru ca acolo sa se foloseasca limba materna in institutiile publice. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, despre Florin Roman: Exista bani alocati pentru Monumentul Unirii, greva foamei nu are obiect

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca greva foamei declansata de deputatul PNL Florin Roman nu are obiect, deoarece banii necesari construirii Monumentului Unirii de la Alba Iulia au fost alocati.

Un deputat liberal a intrat in greva foamei invocand lipsa proiectelor pentru Centenarul Unirii

Deputatul PNL Florin Roman a inceput luni greva foamei pe culoarul de la P1 din Palatul Parlamentului, in semn de protest fata de lipsa finantarii pentru Monumentul Unirii de la Alba Iulia. Sa.

Trei straini au fost arestati preventiv pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, spre Romania

Trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, a anuntat, luni, Garda de Coasta din Constanta.

O eleva de 13 ani din California a fost trimisa acasa pentru ca tinuta ei distragea atentia baietilor din scoala

Unei adolescente i s-a cerut sa isi schimbe hainele, pentru ca distrageau prea puternic atentia elevilor baieti, scrieMirror.

Dumitru Nicolae, zis Niro, a fost eliberat conditionat. Pentru Dorin Cocos, Tribunalul va decide luna viitoare

Tribunalul Ilfov a amanat pentru luna octombrie decizia in cazul omului de afaceri Dorin Cocos, care a solicitat eliberarea conditionata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )