Libnet.ro
UNICEF

12:00

Gabriela Firea, ironie rece: ii sta bine lui Liviu Dragnea fara mustata

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea, ironie rece: ii sta bine lui Liviu Dragnea fara mustata

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, participa luni in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. inainte sa intre in sediul partidului, aceasta le-a spus jurnalistilor ce parere are despre noul look afisat de Liviu Dragnea. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea, despre noul look al lui Liviu Dragnea: ii sta bine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat noua infatisare a fostului sau sef de partid Liviu Dragnea, care a renuntat la mustata. ii sta bine, a spus Firea, comentand imaginile cu Dragnea adus de la Penitenciarul Rahova la instanta.

GABRIELA FIREA : Proiect privind delegarea serviciului de termoficare

Primarul municipiului Bucuresti, Gabriela Firea, spune ca, joi, in cadrul sedintei Consiliului General, va fi supus dezbaterii si aprobarii un proiect de hotarare privind delegarea serviciului de termoficare catre compania Termoenergetica.

GABRIELA FIREA: il provoc la o dezbatere pe premierul Orban

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, l-a provocat la o dezbatere pe premierul Ludovic Orban pe subiecte legate de administratia locala, sustinand ca acesta nu se informeaza cand iese public, iar afirmatia referitoare la construirea Salii Polivalente arata incompetenta.

Gabriela Firea a votat. FOTO Ce mesaj a avut primarul Capitalei, dupa ce a iesit din cabina de vot

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei a votat inca de la primele ore ale diminetii, la Colegiul Tehnic Grivita din Bucuresti. La iesirea de la urne, edilul a transmis si un mesaj. Ziua alegerilor a sosit si multe dintre figurile politice publice au votat deja inca de la primele ore ale diminetii. Este si exemplul .

Gabriela Firea, despre alegerile prezidentiale: Este un succes. Candidatul nostru este in turul doi, vom avea prima femeie presedinte

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, s-a aratat multumita de scorul inregistrat de PSD la primul tur al alegerilor prezidentiale, prin candidatul Viorica Dancila. Firea a spus ca e increzatoare si c?.

Ludovic Orban in conflict cu Gabriela Firea pe tema Salii Polivalente

Premierul Ludovic Orban da vina pe managementul catastrofal de la primaria Capitalei pentru faptul ca nu a fost construita o sala polivalenta in Bucuresti. El o acuza pe Gabriela Firea, primarul Capitalei, ca vrea sa faca sala prin Compania Nationala de Investitii, desi Bucurestiul este cel mai bogat oras din tara si si-ar putea permite sa sustina investitia.

DigiSport: MAI sau MFA tot MAI este! Reactia lui Cornel Dinu dupa gafa de neiertat semnata de Gabriela Firea

Cornel Dinu a avut o prima reactie dupa ce, in documentul semnat de Gabriela Firea, prin care va fi numit Cetatean de Onoare al Municipiului Bucuresti, acesta era numit fost antrenor principal la Steaua Bucuresti.

Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuarea apa calda si caldura

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca vor avea in continuarea apa calda si caldura. Indiferent de sentinta de astazi, bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura. Am luat masuri.

Gabriela Firea: Bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura

Gabriela Firea asigura bucurestenii ca vor avea in continuarea apa calda si caldura. Indiferent de sentinta de astazi, bucurestenii vor avea in continuare apa calda si caldura. Am luat masuri.

Gabriela Firea: Am votat cu gandul la un presedinte care va pune capat unor masuri de austeritate care vor face foarte mult rau

Alegeri prezidentiale 2019. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a votat inca de la prima ora a diminetii pentru alegerile prezidentiale. Am votat cu gandul la un presedinte care va pune.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )