Libnet.ro
UNICEF

10:00

De ce a lipsit Viorica Dancila de langa Dragnea la conferinta de presa de la PSD

Antena3 Antena3,
De ce a lipsit Viorica Dancila de langa Dragnea la conferinta de presa de la PSD

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, nu a iesit la declaratii alaturi de Liviu Dragnea, asa cum s-a intamplat data trecuta cu Mihai Tudose. Dragnea a delclarat ca Viorica. continuă pe Antena3

Viorica Dancila, votata de CEx al PSD pentru functia de premier

Liderii PSD urmeaza sa discute, marti, in sedinta Comitetului Executiv National, propunerea pentru functia de premier. Am decis ca maine, de la ora 11,00, colegii sa revina in CExN,.

Viorica Dancila, votata de CEx al PSD pentru functia de premier

Liderii PSD urmeaza sa discute, marti, in sedinta Comitetului Executiv National, propunerea pentru functia de premier. Am decis ca maine, de la ora 11,00, colegii sa revina in CExN,.

Cine este Viorica Dancila, posibilul premier desemnat de PSD

Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, sustin surse politice. CINE ESTE VIORICA DANCILA Viorica Dancila este europarlamentar PSD. Europarlamentarul Vasilica Viorica Dancila.

Cine e Viorica Dancila, propunerea de premier a PSD. Ce realizari a avut pe axa Videle-Bruxelles

Viorica Dancila, presedintele Organizatiei de femei a PSD si liderul europarlamentarilor social-democrati romani, a fost votata de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Cu aceasta propunere delegatia PSD va merge maine la intalnirea cu presedintele Klaus Iohannis.

LIVE TEXT VIDEO Dragnea iese in conferinta de presa, dupa ce Viorica Dancila a fost propusa in CEx pentru functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa o prezinte pe Vasilica Viorica Dancila ca propunere a PSD pentru functia de premier, intr-o conferinta de presa dupa Comitetul Executiv National al PSD, la sediul partidului din bulevardul Kiseleff.

Viorica Dancila, nominalizata de PSD pentru functia de premier

ACTUALIZARE 18:00 Viorica Dancila a sponsorizat PSD in perioada alegerilor europarlamentare 2014, cu peste 100. 000 de lei Viorica Dancila face parte din primii doi mari finantatori ai PSD din perioada alegerilor europarlamentare 2014, an in care a contribuit cu suma de 114. 402 lei, arata o investigatie a gherilaurbana. ro, in 2017. ------ * ACTUALIZARE 16:10 Dragnea: Am spus ca nu vom mai merge niciodata la Cotroceni in actualul mandat *ACTUALIZARE 14:45 Ioana Andreea Lambru, noul secretar general al Guvernului. *ACTUALIZARE 12:37 Presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Fifor in functia de prim-ministru interimar. *ACTUALIZARE 10:47 Mihai Fifor, Claudiu Manda si Ecaterina Andronescu sunt numele vehiculate pentru preluarea functiei de premier. *ACTUALIZARE 07:05 Vicepremierul Marcel Ciolacu a demisionat si el: Ma voi intoarce cu fruntea sus in Parlament *ACTUALIZARE Premierul Mihai Tudose si-a anuntat demisia *Tudose a spus ca pleaca cu fruntea sus * Manda: CExN nou pentru propunerea de premier, astazi * Dragnea: La CExN, eu nu mai fac nicio propunere . Batalia de la varful conducerii PSD nu va zdruncina electoratul social-democrat, considera analistii politici consultati de ziarul BURSA. Acestia ne-au declarat: Cetatenii pro-PSD au primit bani in plus la pensii si salarii si sunt multumiti. Electoratul PSD nu are alta oferta. Acesta este si motivul pentru care cei de la conducerea PSD se bat intre ei pentru putere: sunt convinsi ca nu pot fi scosi din joc de alta formatiune politica. Avand legile electorale actuale, se poate conduce o tara cu 30% din voturile exprimate. Conducerea PSD poate sa faca toate aranjamentele pe care le doreste. PSD nu este structurat in vreun fel, nu exista alti lideri, alta echipa. Daca stapanesti bazinul electoral din judet, esti jupan si important in PSD, nimeni nu te poate inlocui.

Cine este Adriana Botorogeanu, membra PSD care l-a trimis pe Dragnea la DNA si pe care o imparte cu Viorica Dancila

Asistenta locala a europarlamentarului Viorica Dancila, premierul propus de PSD, este Adriana Botorogeanu, membra PSD cercetata in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Cine este Adriana Botorogeanu, membra PSD care l-a trimis pe Dragnea la DNA si pe care liderul PSD o imparte cu Viorica Dancila

Asistenta locala a europarlamentarului Viorica Dancila, premierul propus de PSD, este Adriana Botorogeanu, membra PSD cercetata in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: legaturile cu Dragnea si ce are in comun cu Carmen Dan

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, are origini in Teleorman si o legatura veche cu Liviu Dragnea. Este din Videle, acelasi oras din care vine si Carmen Daniela Dan, Ministrul Afacerilor Interne.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )