Libnet.ro
UNICEF

08:30

Liviu Dragnea, din inchisoare: De aici politica se vede in mod real. Este o democratie mincinoasa in Romania

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea, din inchisoare: De aici politica se vede in mod real. Este o democratie mincinoasa in Romania

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a prezentat in ultima parte a interviului din inchisoare cum vede tara in spatele gratiilor. Acesta a afirmat ca in Romania exista in prezent o democratie mincinioasa si l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca face o campanie electorala impotriva acestuia. continuă pe Adevărul

Cea mai mare suparare a lui Liviu Dragnea din inchisoare: Tot mai putina lume crede ca sunt nevinovat

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a dezvaluit in ultima pare a interviului sau pentru Realitatea Plus care este cea mai mare suparare a sa de cand a fost incarcerat. Cea mai mare suparare a mea nu este generata de lipsa de libertate cat de faptul ca sunt nevinovat si cred ca din ce in ce mai putina lume mai crede altceva, a explicat acesta.

Liviu Dragnea spune ca PNL vrea sa ii foloseasca numele in campania electorala: De aplecat nu o sa ma aplec si nu o sa ingenunchez

Liviu Dragnea vine cu acuzatii grave la adresa liberalilor si spune ca acestia vor sa se foloseasca de numele sau in campania electorala, pentru ca PNL nu ar avea alte teme de discutie. intr-un interviu acordat din inchisoare, fostul lider PNL a declarat in continuare ca este nevinovat.

VIDEO Liviu Dragnea o ingroapa pe Dancila: M-a deranjat foarte mult. Mi-a spus ca e hotarata sa dea Ordonanta de amnistie. Nu se poate vorbi de presiune

Fostul lider PSD aflat in prezent in inchisoare, Liviu Dragnea, a afirmat intr-o noua parte a interviului oferit pentru Realitatea Plus ca a fost deranjat de candidatul social-democrat la prezidentiale, Viorica Dancila, pe motiv ca aceasta afirma in timpul campaniei ca nu are de gand sa il gratieze pe Dragnea. Acesta a acuzat-o pe Dancila ca si-a pus consilierii sa-i convinga pe jurnalisti sa intrebe despre subiect la fiecare conferinta de presa.

Liviu Dragnea, o noua parte a interviului dat dupa gratii: Nu as fi cerut gratiere, pentru ca doar vinovatii fac asta Viorica Dancila, la cateva ore: A facut presiuni pe tema amnistiei si gratierii

Fostul premier Viorica Dancila a reiterat miercurica Liviu Dragnea, lider PSD in cea mai mare parte a perioadei petrecute de ea la Palatul Victoria, a facut presiuni pe tema amnistiei si gratierii.

Darius Valcov isi asteapta, in iulie, sentintele in doua dosare. Omul lui Liviu Dragnea e acuzat de mai multe fapte de coruptie

Darius Valcov, colaborator al lui Liviu Dragnea si fost consilier al Vioricai Dancila, pe vremea cand aceasta era premier, isi asteapta in luna iulie sentinta in doua dosare de coruptie. Pe 7 iulie.

Liviu Dragnea, in interviul din penitenciar, despre negocierile pe amnistie cu Dancila si Toader: in 2018, Dancila mi-a spus ca e hotarata sa dea o ordonanta de amnistie

Liviu Dragnea sustine in interviul acordat din Penitenciarul Rahova fostei sale consiliere Anca Alexandrescu ca Viorica Dancila este cea care a deschis discutia despre emiterea unei ordonante privind amnistia, el subliniindu-i ca nu i-a cerut niciodata asa ceva ti ca nu a pus o astfel de conditie si ca nu mai vrea sa discute pe aceasta tema. Dancila, se trezea foarte des vorbind despre faptul ca nu ma va gratia. Nu mai vorbi despre faptul ca nu o sa ma gratiezi pe mine, ca eu nu o sa scriu o cerere de gratiere nici adresata tie, nici adresata lui Iohannis, pentru ca gratierea o cer oamenii vinovati. , a declarat Dragnea. Liviu Dragnea, in interviul din penitenciar, despre Dancila si Stanescu: Li se spunea ca voi fi condamnat si vor lua partidul Fiecaruia i spunea ce trebuie in functie de profilul psihologic realizat de SRI.

Liviu Dragnea o desfiinteaza pe Viorica Dancila. Dezvaluiri uluitoare despre gratiere

Liviu Dragnea a vorbit din penitenciar despre celebra OUG 13, cea care facea posibila amnistia si gratierea. Fostul lider al PSD sustine acum ca ideea nu a fost a lui, ci a premierului din acea perioada, Viorica Dancila. Dragnea a vrut sa sublinieze si faptul ca Ordonanta de urgenta nu a fost o conditie impusa .

Cum se va racori Liviu Dragnea la puscarie in perioada caniculei

Liviu Dragnea poate sta cu usa deschisa la celula inclusiv pe timpul noptii, dupa ce Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a pus in aplicare o prevedere din regulament menita sa combata disconfortul termic resimtit de detinuti in perioadele caniculare.

Ce pedeapsa risca Liviu Dragnea in Dosarul TelDrum, potrivit Codului Penal

Detinut in Penitenciarul Rahova de un an, dupa condamnarea din dosarul angajarilor fictive, Liviu Dragnea a fost citat in data de 26 iunie la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) in dosarul Tel Drum, la.

Borcea, marturisiri despre viata din inchisoare: Era plin de sobolani! Cand ma duceam la baie, il sculam pe Victor

Iesit din inchisoare de opt luni de zile, Cristi Borcea nu a uitat regimul de detentie. Recunoaste ca inca mai ia calmante, pentru a-si reveni dupa soc. Despre conditiile din inchisoare, fostul actionar de la Dinamo recunoaste ca erau departe de a fi un lux, asa cum a scris presa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )