Libnet.ro
UNICEF

10:00

Liviu Dragnea: Contractele din Romania, doar in lei! Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

B1 B1,
Liviu Dragnea: Contractele din Romania, doar in lei! Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liviu Dragnea a anuntat, vineri, ca vrea intarirea monedei nationale, inclusiv exprimarea tuturor contarctelor in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei. continuă pe B1

VIDEO Contractele din Romania, doar in lei. Dragnea: Nu mai vreau sa aud de preturi in euro!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anuntat intr-un interviu acordat DC News ca in perioada urmatoare social democratii vor initia un proiect de lege care sa ajute la intarirea monedei nationale si ca toate contractele vor fi exprimate doar in lei. O sa introducem o prevedere ca in Romania sa se discute doar despre preturi in lei. Nu mai vreau sa auzim, inclusiv la contracte, pretul in euro, contravaloarea in lei este atat. Ca sa intarim moneda nationala, asta vom face in perioada urmatoare, pentru ca toata treaba cu preturile in euro este o pacaleala, a declarat Liviu Dragnea.

Toate contractele vor fi incheiate doar in lei. Dragnea: Nu vreau sa mai aud de euro

Desi Romania face de cativa ani demersuri pentru a putea adera la moneda europeana, infiintand chiar si o comisie in acest sens, liderul PSD, Liviu Dragnea, spune ca nu mai vrea sa auda de euro si ca toate contractele ar trebui incheiate in moneda nationala.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Liviu Dragnea: Cine vrea sa exporte, sa exporte lemn prelucrat pentru ca plusvaloarea sa ramana in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, isi onoreaza una dintre promisiunile facute zilele trecute. A initiat proiectul de lege prin care bustenii din Romania nu vor mai putea fi exportati. Asa cum am anuntat s.

Liviu Dragnea , reactie la sentinta din dosarul DGASPC: Nu am emotii, sunt nevinovat

Pronuntarea sentintei in dosarul angajarilor fictive la DGASPC, in care principalul inculpat este Liviu Dragnea, a fost amanata pentru 27 mai. Invitat la Adevarul Live, liderul PSD a spus ca nu are nicio.

Liviu Dragnea il ataca din nou pe Iohannis:injura, jigneste, minte

Liderul PSD Liviu Dragnea il acuza pe seful statului Klaus Iohannis ca incearca sa genereze un vot negativ, folosind un limbaj agresiv si astfel sperand sa ajute PNL si USR. Liviu Dragnea sustine ca referendumul initiat de presedinte este o mascarada.

Presedintele USR Dan Barna, la Pitesti: Liviu Dragnea poate sa guverneze doar ingrozind si speriind oamenii

Prezent la Pitesti alaturi de o parte din echipa de candidati a Aliantei 2020 USR PLUS la alegerile europarlamentare, presedintele USR Dan Barna a facut mai multe referiri la actuala guvernare si la asteptarile pentru alegerile din 26 mai.

Liviu Dragnea, critici dure pentru ANAF: Cei de acolo merg la multinationale ca pisicutii, doar cu firmele romanesti sunt viteji

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a criticat joi seara, la Antena 3, prestatia inspectorilor ANAF, despre care spune voalat ca ar favoriza companiile multinationale. Eu am tot sperat ca ANAF va intelege ca.

Liviu Dragnea, atac direct la Viorica Dancila: Sa nu uite de ce a fost pusa acolo

Pe toata durata campaniei electorale, au existat zvonuri potrivit carora relatia dintre Liviu Dragnea si Viorica Dancila s-ar fi racit. Acum, liderul PSD face declaratii care lasa loc de multe interpretari. Liviu Dragnea sustine ca activitatea premierului Viorica Dancila va fi analizata dupa alegeri. Nu doar sefa Guvernului ar fi vizata, ci toti ministrii care, [] .

Liviu Dragnea: Mai multi parlamentari fugiti la Ponta vor sa se intoarca in PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat miercuri ca mai multi parlamentari social-democrati care au plecat la Pro Romania vor sa se intoarca in PSD. Nu s-au dus multi de la PSD la partidul lui Ponta,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )