Libnet.ro
UNICEF

17:15

Liviu Dragnea: Fiecare ministru va fi analizat cu seriozitate

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Fiecare ministru va fi analizat cu seriozitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca exista posibilitatea ca o parte dintre actualii ministri ai cabinetului sa faca parte din viitorul guvern si a spus ca fiecare actual ministru va fi. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, despre demisia de la sefia PSD

Liviu Dragnea, afirma ca nu s-a gandit la demisia de la sefia PSD. Liderul social-democrat sustine si ca el si-a asumat cea mai mare vina pentru aceasta situatie in carea ajuns din nou.

Dragnea: Fiecare actual ministru va fi analizat

Liviu Dragnea a anuntat marti, dupa sedinta Comitetului Executiv National al PSD, ca fiecare actual ministru va fi analizat. Daca vom decide sa-i propunem doamnei Dancila ca un membru al actualului.

Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara. Nu cred ca el vrea anticipate

Seful PSD Liviu Dragnea a sustinut luni seara o conferinta de presa la sediul PSD unde a anuntat mai multe lucruri importante. Dragnea a lasat sa se inteleaga ca nemultumirile legate de premierul Tudose au fost foarte multe, ca a fost supus manipularilor si a vorbit despre un pesonaj veninos dintr-o institutie romaneasca care face foarte mult rau. Seful PSD nu vede de ce ar trebui sa-si dea demisia fiindca a avut mana proasta de doua ori si sustinut ca el nu va face maine nicio propunere de premier ci va lasa sarcina partidului. Liderul PSD crede ca presedintele Iohannis nu e bucuros de aceasta situatie, dar e convins ca va respecta Constitutia si va numi premierul propus de PSD. Noi suntem pregatiti de anticipate, dar cred ca presedintele nu vrea, a mai spus Dragnea care a anuntat ca e foarte suparat pe anumiti ministri care nu se vor mai regasi in noul guvern.

Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta

Premierul Mihai Tudose nu trebuie sa cedeze in fata presiunilor facute de Liviu Dragnea, afirma fostul prim-ministru Victor Ponta. Ponta este de parere ca PSD este pe marginea prapastiei, iar situatia.

Guvernul e pe persoana fizica Liviu Dragnea? Ponta: Dracul e propria prostie si propria aroganta (VIDEO)

Premierul Mihai Tudose nu trebuie sa cedeze in fata presiunilor facute de Liviu Dragnea, afirma fostul prim-ministru Victor Ponta. Ponta este de parere ca PSD este pe marginea prapastiei, iar situatia.

Live Text Video Seful PSD Liviu Dragnea: Eu NU voi face maine nicio propunere de premier/ Cred ca presedintele Iohannis va respecta Constitutia si va tine cont de majoritatea parlamentara

Liviu Dragnea, seful PSD, va sustine in cateva minute o conferinta de presa de la sediul PSD. HotNews. ro va transmite Live Text Video conferinta.

Liviu Dragnea, la sediul PSD: Voi vota cu partidul

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat luni ca va vota cu partidul la sedinta CEX a PSD. Vreau sa va spun ca nu am avut nicio aparitie publica, doar am citit scrisori, am.

Liviu Dragnea, reactie dupa vizita premierului Japoniei

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca intalnirea delegatiei japoneze cu oficialitatile romane a fost una buna, exprimandu-si speranta ca aceasta va avea.

Motivul pentru care Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier

Liviu Dragnea nu va propune numele viitorului premier la sedinta de marti a Comitetului Executiv. Presedintele PSD recunoaste ca nu a avut mana buna la precedentele nominalizari, astfel.

Ce se intampla in dosarul lui Liviu Dragnea

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie vor continua marti audierea unor martori in dosarul in care presedintele PSD, Liviu Dragnea, este judecat pentru instigare la abuz in se.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )