Libnet.ro
UNICEF

11:16

LIVIU DRAGNEA: Mi-as dori ca Rovana Plumb sa fie comisar european

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LIVIU DRAGNEA: Mi-as dori ca Rovana Plumb sa fie comisar european

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, ieri, intr-o emisiune televizata, ca si-ar dori foarte mult ca Rovana Plumba sa fie comisar european. continuă pe Ziarul Bursa

Dragnea, intr-o emisiune: Mi-as dori foarte mult ca Rovana Plumb sa fie comisar european. Aflata in studio, Rovanei Plumb i-au dat lacrimile

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a precizat, vineri seara, intr-o emisiune la RTV, ca si-ar dori foarte mult ca Rovana Plumba sa fie comisar european. Prezenta in emisiune, Rovana Plumb a fost vizibil emotionata si i-au dat lacrimile.

Liviu Dragnea: Mi-as dori foarte mult ca Rovana Plumb sa fie comisar european. Cum a reactionat capul de lista al PSD la afirmatiile sefului de partid

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, vineri seara, ca isi doreste ca Rovana Plumb sa fie urmatorul comisar european din partea Romaniei dupa alegerile din 26 mai. Eu va spun ceva. Eu mi-as.

PONTA, DUPA VICTORIA FORMATIUNII LUI FRANS TIMMERMANS IN ALEGERI: Olandezii nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, afirma, dupa ce exit-poll-urile au indicat victoria in alegerile europarlamentare din Olanda a formatiunii prim-vicepresedintelui CE Frans Timmermans, un critic al guvernarii PSD, ca se pare ca olandezii nu se uita la Antena 3 si nici nu dau doi bani pe ce spune Rovana Plumb.

Ionel Danca (PNL): Sa o pui pe primul loc pe lista la europarlamentare pe Rovana Plumb este o sfidare a bunului simt, care arata ca PSD nu doreste sa aduca banii europeni in tara

Ionel Danca, purtatorul de cuvant al PNL, sustine ca PSD isi bate joc de romani in aceasta campanie electorala, deoarece a pus-o pe Rovana Plumb in fruntea listei pentru europarlamentare, desi aceasta, in.

LIVIU DRAGNEA: Campania PSD, bazata pe comunicare corecta

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, la un post de televiziune, ca l-a mahnit in campania electorala ca oameni rai vor sa puna o piatra grea peste adevar, iar tara sa fie condusa prin violenta si prin institutii care nu au dreptul sa faca anumite lucruri.

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Mircea Badea a rupt tacerea! De ce s-a infuriat prezentatorul de la Antena 3 pe Liviu Dragnea

Mircea Badea a erupt din nou) la Antena 3, dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca vrea sa mai ofere o gratuitate pentru toti studentii. Prezentatorul emisiunii in gura presei ia foc atunci cand aude ca li se acorda privilegii studentilor, pentru ca al n-a primit niciunul cand era student si nu i se pare [] .

Corina Cretu l-a sunat pe Liviu Dragnea. Surpriza! Cine i-a raspuns la telefon: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a facut declaratii care dau de inteles ca multe dintre deciziile pe care ministrii ar trebui sa le ia pe cont propriu, sunt luate de fapt la comanda. Ea a precizat ca a incercat sa il sune pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta cu el, dar de fiecare data [] .

Liviu Dragnea: Sper sa castigam alegerile. Am auzit un zvon, dar nu cred in el, pentru ca nu cred ca au cum, ar vrea sa incerce o frauda la softul de numarare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, lanseaza un scenariu-soc. Dragnea spune ca a auzit un zvon ca alegerile europarlamentare ar putea fi fraudate. Dar spune ca nu crede in el. Eu sper sa castigam alegerile,.

Liviu Dragnea: Am refuzat sa platesc si un leu prejudiciu. De ce sa platesc, daca sunt nevinovat?

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi seara, la Antena 3, referitor la sentinta pe care o asteapta luni in dosarul angajarilor ilegale, ca a refuzat sa plateasca o parte din prejudiciu, deoarece nu este vinovat. Totodata, Dragnea spune ca sunt presiuni mari asupra completului de judecatori.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )