Libnet.ro
UNICEF

07:30

Liviu Dragnea spune ca nu a dorit ca CExN al PSD sa dea un vot pentru sustinerea sa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Liviu Dragnea spune ca nu a dorit ca CExN al PSD sa dea un vot pentru sustinerea sa

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ieri ca nu a dorit ca in Comitetul Executiv National CExN) al partidului sa se dea un vot de sustinere pentru el, desi colegii i-au solicitat acest lucru, adaugand ca rezolutia cu privire la statul paralel adoptata de CExN nu are legatura cu cel de-al treilea dosar al sau. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: In sedinta conducerii PSD s-ar putea discuta de un miting, dar care sa aiba sens

Comitetul Executiv National al PSD poate discuta despre organizarea unui miting, dar care sa aiba sens, dar deocamdata acest subiect nu exista pe agenda, a declarat joi seara presedintele partidului, Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa pleaca din partid si cere demisia lui Liviu Dragnea

ACTUALIZARE 16:17 Europarlamentari PSD despre anuntul demisiei lui Sorin Moisa din partid si din grupul S and D Europarlamentarii PSD Viorica Dancila, Andi Cristea si Ioan Mircea Pascu si-au exprimat sambata regretul ca Sorin Moisa a decis sa nu mai faca parte din delegatia partidului de la Parlamentul European, remarcand totodata modul nu foarte colegial prin care acesta din urma si-a anuntat demisia din randul social-democratilor. ----- Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a anuntat astazi ca pleaca din PSD, solicitandu-i si liderului partidului, Liviu Dragnea, sa demisioneze de la sefia formatiunii si de la presedintia Camerei Deputatilor, avertizand ca, in caz contrar, Romania va fi izolata pe plan european si i se va taia finantarea europeana.

Catalin Ivan, despre demisia lui Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan sustine ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

Catalin Ivan despre demisia lui Sorin Moisa din PSD: Un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe 100 de Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan afirma ca plecarea lui Sorin Moisa din PSD este o pierdere imensa pentru stanga romaneasca si ca un partid sanatos, democratic, nu ar da un Sorin Moisa nici pe o suta de Liviu Dragnea.

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa pleaca din partid si cere demisia lui Liviu Dragnea

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa a anuntat astazi ca pleaca din PSD, solicitandu-i si liderului partidului, Liviu Dragnea, sa demisioneze de la sefia formatiunii si de la presedintia Camerei Deputatilor, avertizand ca, in caz contrar, Romania va fi izolata pe plan european si i se va taia finantarea europeana.

Eurodeputatul Sorin Moisa si-a dat demisia din PSD si critica incompetenta, stangacia, complexele, lipsa aderentei spontane la elita europeana si occicentala ale lui Liviu Dragnea

Unul dintre cei mai influenti europarlamentari romani, Sorin Moisa, si-a anuntat sambata demisia din PSD, lansand critici dure la adresa presedintelui partidului, Liviu Dragnea .

Scandal la sedinta PSD. Liviu Dragnea si premierul Tudose intampinati cu huiduilei de catre protestatari

Liviu Dragnea si premierul Mihai Tudose au ajuns la hotelul din Baile Herculane pentru a participa la sedinta Comitetului Executiv National al PSD. Cei doi au fost intampinati cu huiduieli de.

Victor Ponta, inca un atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Problema de fond a PSD este apararea dincolo de limita bunului simt a unor oameni care au incalcat legea

Victor Ponta l-a atacat din nou pe Liviu Dragnea, dupa ce DNA a dezvaluit ca declaratiile lui Ponta, Grindeanu si Teodorovici au dus la finalizarea dosarului facut de subalternii lui Kovesi, Ponta a.

Dan Teodorescu (Taxi), mesaj ironic la adresa sefului PSD, Liviu Dragnea

Dan Teodorescu a avut un mesaj pentru Liviu Dragnea, marti, atunci cand trupa Taxi a sustinut un concert in Capitala, sarbatorind astfel 18 ani de la infiintare printr-un show.

Liviu Dragnea: Din 2018 va incepe un program de investitii in zonele balneare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta in statiunea Baile Herculane, ca de anul viitor vor incepe mai multe investitii in zonele balneare, scrie Agerpres. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )