Libnet.ro
UNICEF

20:32

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Am discutat si stabilit impreuna care va fi propunerea noastra pentru functia de premier. A fost o procedura. continuă pe Antena3

LIVE TEXT VIDEO Dragnea iese in conferinta de presa, dupa ce Viorica Dancila a fost propusa in CEx pentru functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, urmeaza sa o prezinte pe Vasilica Viorica Dancila ca propunere a PSD pentru functia de premier, intr-o conferinta de presa dupa Comitetul Executiv National al PSD, la sediul partidului din bulevardul Kiseleff.

VIDEO Dragnea, despre Dancila si noul guvern: O femeie civilizata, neconflictuala, deosebit de comunicativa, care nu s-a dezis de initiativele noastre./ Componenta guvernului se discuta in interior, dar orice premier are drept de veto in final

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat oficial marti, in conferinta de presa, ca Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Dancila a fost descrisa de liderul partidului ca fiind o femeie civilizata, neconflcituala, deosebit de comunicativa, care nu s-a dezis niciodata de initiativele noastre de imbunatatire a legilor justitiei. Intrebat cata liberatate va avea aceasta sa formeze echipa guvernamentala, Dragnea a spus ca Viorica Dancila va avea un punct de vedere foarte important dar nu poti sa vii in fata partidului sa spui asta e echipa mea. Acesta a mai spus ca nu vor modificari majore in noul program de guvernare si ca fiecare ministru va fi analizat, existand posibilitatea ca o parte dintre ei sa continue. In ceea ce priveste formarea libertatea pe care o va avea Dancila sa isi formeze echipa guvernamentala, seful PSD a spus ca in orice partid componenta guvernului se discuta in interiorul structurilor , dar orice premier are drept de veto in final.

Reactia lui Mihai Fifor dupa ce Viorica Dancila a fost nominalizata pentru functia de premier

Viorica Dancila este cea mai buna propunere pe care PSD putea sa o faca pentru functia de premier, a opinat Mihai Fifor. Viorica Dancila este un om care nu a putut fi contestat profesional, e cea mai.

Liviu Dragnea: Mihai Tudose a fost tinta unor manipulari. Exista un personaj veninos intr-o institutie a statului, care a facut si face foarte mult rau (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat luni seara, la finanlul sedintei CEx, in cadrul careia Mihai Tudose si-a prezentat demisia, ca acesta a fost tinta unor manipulari. Dragnea a vorbit despre un.

Care este relatia posibilului premier Viorica Dancila cu liderul PSD Liviu Dragnea

Viorica Dancila a fost nominalizata, marti, de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Nominalizarea a votata de forul de conducere in unanimitate, cu o abtinere, cea a lui Robert.

Viorica Dancila, prima declaratie dupa ce a fost propusa pentru functia de premier: Trebuie sa gandesc pozitiv (VIDEO)

Viorica Dancila a facut prima declaratie publica dupa ce a fost propusa de PSD pentru functia de premier. Surprinsa de jurnalisti in momentul in care iesea din sediul PSD, Dancila a.

Ce spunea Viorica Dancila, in urma cu cateva luni, despre Liviu Dragnea

Liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, declara in octombrie 2017, in contextul existentei mai multor ministri din guvernul Tudose cu probleme penale, ca un functionar de la Bruxelles nu.

De ce a lipsit Viorica Dancila de langa Dragnea la conferinta de presa de la PSD

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, nu a iesit la declaratii alaturi de Liviu Dragnea, asa cum s-a intamplat data trecuta cu Mihai Tudose. Dragnea a delclarat ca Viorica.

Dragnea nu stie ce proiecte o recomanda pe Viorica Dancila pentru functia de premier

Liviu Dragnea a sustinut ca Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, deoarece este europarlamentar din 2009, este respectata la Bruxelles, are relatii bune cu oficialii Comisiei Europene si.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: legaturile cu Dragnea si ce are in comun cu Carmen Dan

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, are origini in Teleorman si o legatura veche cu Liviu Dragnea. Este din Videle, acelasi oras din care vine si Carmen Daniela Dan, Ministrul Afacerilor Interne.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )