Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea vorbeste iar de SUSPENDAREA lui Klaus Iohannis: Vom utiliza toate mijloacele... (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit iar despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dupa ce a plouat cu plangeri la adresa ministrilor Guvernului Dancila in urma scandalului izbucnit pe marginea subiectului. continuă pe B1

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data explicit de suspendarea lui Iohannis: Nu vom sta cu mainile incrucisate (VIDEO)

Schimbare importanta de discurs a premierului Liviu Dragnea odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban pentru inalta tradare si divulgare secreta impotriva premierul Dancila si a liderului.

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data explicit de SUSPENDAREA lui Iohannis: Nu vom sta cu mainile incrucisate (VIDEO)

Schimbare importanta de discurs a premierului Liviu Dragnea odata cu plangerea penala depusa de Ludovic Orban pentru inalta tradare si divulgare secreta impotriva premierul Dancila si a liderului.

Sedinta PSD s-a terminat. Ce avertisment a transmis Liviu Dragnea

Romania sta pe un butoi de pulbere. Liviu Dragnea recunoaste ca a vorbit in sedinta PSD despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, dar ca nu ia deocamdata in calcul aceasta miscare. Speram.

Liviu Dragnea, atac la actiunile externe ale lui Iohannis: A stat la masa cu Kovoso, stat nerecunoscut de Romania (VIDEO)

In plin razboi intre presedintie si Guvern, Liviu Dragnea vine la randul sau cu o critica la adresa actiunilor externe la care participa Klaus Iohannis, acuzand ca a stat la masa cu Kosovo, stat.

Dragnea vorbeste despre posibilitatea unei suspendari temporare a platilor catre Pilonul II (VIDEO)

Liviu Dragnea intervine in scandalul momentului. Seful PSd spune ca s-a discutat despre suspendarea temporara a platilor catre Pilonul II de Pensii, nu despre desfiintarea acestuia. Nu s-a discutat, noi nu.

Liviu Dragnea, atac la Iohannis dupa plangerea penala a lui Orban: O acuzatie DEMENTA facuta de aceasta unealta. E conceputa si redactata la Cotroceni (VIDEO)

Liviu Dragnea declara razboi pe fata presedintelui Klaus Iohannis dupa plangerea penala depusa de Ludovic Orban privind inalta tradare si divulgare de informatii secreta in scandalul mutarii ambasadei di.

Klaus Iohannis, despre Pilonul II de pensii: Aceasta abordare e deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice / Somez Guvernul sa-si revina

Presedintele Klaus Iohannis a somat guvernul sa-si revina, dupa aparitia unui proiect de lege care vorbea despre suspendarea pentru sase luni a platilor la Pilonul II de pensii, afirmand ca avem de-a face cu o abordare care este deja la limita unei guvernari diletante foarte toxice.

Liviu Dragnea: Iohannis o santajeaza pe Dancila

Liviu Dragnea a declarat ca Iohannis o santajeaza pe Dancila si ca se crede tatucu tarii. De asemenea, Liviu Dragneaa facut declaratii despre lucrurile discutate cu premierul.

De ce Liviu Dragnea scapa de amenda pentru ITP expirat

In urma cu trei saptamani, Liviu Dragnea a mers la mare de 1 mai cu un BMW al carui ITP era expirat. Totusi, se pare ca seful PSD nu va suporta consecintele si nu va fi amendat dupa ce oamenii legii sustin ca politicianul nu poate fi sanctionat dupa o fotografie. La data de 2 [].

Liviu Dragnea, atac la adresa lui Ludovic Orban: Abordarea lui este KGB-ista, ceausista

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a criticat dur demersul lui Ludovic Orban, care a depus o plangere penala impotriva Vioricai Dancila. in legatura cu plangerea penala depusa de Ludoivic Orban, se poate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )