Libnet.ro
UNICEF

09:45

MAE a dispus retragerea observatiilor in favoarea lui Liviu Dragnea, depuse la CEDO de fostul agent guvernamental Viorel Mocanu: Observatiile, formulate in detrimentul intereselor statului roman

B1 B1,
MAE a dispus retragerea observatiilor in favoarea lui Liviu Dragnea, depuse la CEDO de fostul agent guvernamental Viorel Mocanu: Observatiile, formulate in detrimentul intereselor statului roman

Ministerul Afacerilor Externe a retras, din dispozitia ministrului Bogdan Aurescu, observatiile in favoarea lui Liviu Dragnea trimise la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) de fostul Agent guvernamental. continuă pe B1

Ministrul de Externe retrage observatiile in favoarea lui Liviu Dragnea depuse la CEDO de fostul agent guvernamental Viorel Mocanu: Erau in detrimentul intereselor statului roman

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, a dispus retragerea observatiilor transmise catre Curtea Europeana a Drepturilor Omului de catre fostul agent guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, in cauza Liviu Dragnea impotriva Romaniei si in cauzele avand obiect similar, anunta Ministerul Afacerilor Externe. Institutia precizeaza ca observatiile erau formulate in detrimentul intereselor statului roman. HotNews. ro a relatat pe larg ca Liviu Dragnea ar fi putut scapa printr-o posibila solutie favorabila la CEDO de condamnarea la 2 ani de inchisoare cu suspendare din dosarul Fraude la referendum, dupa ce premierul Viorica Dancila a demis agentul guvernamental care pledase impotriva sefului PSD si a numit un nou agent - Viorel Mocanu - care a rasturnat practic argumentele de pana atunci ale Romaniei. DOCUMENTE CEDO Dragnea contra Romaniei: Cum spera liderul PSD sa scape de condamnarea in dosarul Referendumul Pledoaria lui Viorel Mocanu MAE): Guvernul cere aplicarea jurisprudentei Cerovsek si Bozicnik v. SloveniaEXCLUSIV. Document: Melescanu apare ca a aprobat un memorandum privind cauza Dragnea contra Romaniei de la CEDOAgentul guvernamental la CEDO, Viorel Mocanu, care a schimbat apararea in dosarul Dragnea vs. Romania, a fost eliberat din functie.

MAE a retras observatiile transmise la CEDO in favoarea lui Liviu Dragnea

Vesti proaste pentru Liviu Dragnea in procesul pe care acesta l-a intentat Romaniei la CEDO. MAE a decis retragerea observatiilor transmite de fostul agent guvernamental pentru CEDO, in cazul Dragnea impotriva.

Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea. Cine este Adrian Mladinoiu si ce servicii ii asigura fostului sef PSD

Premierul Ludovic Orban a semnat noi ordine de demitere din functie pentru mai multi social-democrati. Printre cei care au fost demisi de liderul PNL se afla Adrian Mladinoiu, secretar de stat in cadrul SSG. El a fost soferul si bodyguardul lui Liviu Dragnea. Ludovic Orban l-a dat afara din Guvern pe omul lui Liviu Dragnea .

Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare

10 noiembrie este zi de alegeri pentru toti romanii, chiar si pentru cei aflati in spatele gratiilor, precum Liviu Dragnea si Radu Mazare. Ce alte vedete isi mai pot exercita acest drept din inchisoare? Liviu Dragnea si Radu Mazare, vot din spatele gratiilor Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP) a transmis ca din totalul de peste .

Primele imagini cu Liviu Dragnea, dupa 5 luni de inchisoare. Cum arata fostul lider PSD VIDEO+FOTO

Liviu Dragnea a fost scos din Penitenciarul Rahova si dus in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce fostul lider al PSD a depus o contestatie in anulare la condamanrea primita in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Dragnea a ajuns in instanta cu catusele la maini si a zambit .

in ce conditii ar putea fi eliberat Liviu Dragnea. Fostul sef PSD a cerut in instanta anularea pedepsei pe care o executa

Liviu Dragnea a ceurut in instanta anularea pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Fostul lider al PSD a fost scos din Penitenciarul Rahova cu o duba a Administratiei Nationale a Penitenciarelor si dus in fata judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie pentru .

Cum arata Liviu Dragnea dupa aproape sase luni de inchisoare. Detaliul care a socat pe toata lumea - VIDEO

Liviu Dragnea, fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor,a fost adus marti la sediul inaltei Curti de Casatie si Justitie. Antena 3 a prezentat detaliile intalnirii lui Liviu Dragnea cu.

PRIMELE IMAGINI cu Liviu Dragnea dupa condamnare: Fostul sef PSD, dus cu duba la Curtea Suprema, unde este judecata contestatia in anulare la condamnarea din dosarul angajarilor fictive (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Procesul lui Liviu Dragnea a fost amanat pentru data de 10 decembrie. Judecatorii au acceptat cererea lui Liviu Dragnea de stabilire a unui nou termen in proces, seful PSD sustinand ca a facut aceasta so.

Gabriela Firea, despre noul look al lui Liviu Dragnea: ii sta bine

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a comentat noua infatisare a fostului sau sef de partid Liviu Dragnea, care a renuntat la mustata. ii sta bine, a spus Firea, comentand imaginile cu Dragnea adus de la Penitenciarul Rahova la instanta.

Gabriela Firea, ironie rece: ii sta bine lui Liviu Dragnea fara mustata

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, participa luni in sedinta Comitetului Executiv CEx) al PSD. inainte sa intre in sediul partidului, aceasta le-a spus jurnalistilor ce parere are despre noul look afisat de Liviu Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )