Libnet.ro
UNICEF

20:30

Ponta, singurul lider din opozitie care va semna pactul propus de Dancila: Desi mail-ul apare ca fiind trimis de Dragnea, voi lua in serios propunerea

Adevărul Adevărul,
Ponta, singurul lider din opozitie care va semna pactul propus de Dancila: Desi mail-ul apare ca fiind trimis de Dragnea, voi lua in serios propunerea

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a anuntat ca va propune colegilor sa semneze si sa sustina Pactul National propus de Viorica Dancila si ca ia in serios propunerea, desi documentul apare ca fiind trimis de Liviu Dragnea - Cabinet Presedinte. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, singurul sef de partid care anunta ca va semna pactul propus de Dancila privind asigurarea ca nu vor fi taiate pensiile si salariile

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a anuntat sambata dimineata, pe Facebook, ca va propune colegilor de partid sa semneze si sa sustina Pactul National propus de Viorica Dancila, prin care formatiunile sa se angajeze ca nu vor taia salariile si pensiile. Este absolut normal sa sustinem in continuare si cu toata consecventa principiul pastrarii veniturilor populatiei, pentru ca salariile si pensiile romanilor sunt intr-un grav pericol de a nu fi platite tocmai din cauza politicilor neprofesioniste si corupte promovate de Viorica Dancila, Liviu Dragnea si echipa lor.

Interviu. Tot ce trebuie sa stii despre Dokstation, sigurul festival de documentare de muzica din Romania, care va avea loc intre 12 si 15 septembrie

Dupa concertele de peste vara, acum e momentul sa stam linistiti in fata unui ecran si sa ne bucuram de Dokstation, un festival mai aparte in calendarul evenimentelor dedicate fanilor muzicii. in perioada 12-15 septembrie are loc la Bucuresti singurul festival din Romania dedicat documentarelor despre muzica.

Prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay. Pe cine iubeste Laura Nicoletta Vasilescu

Laura Nicoletta Vasilescu, care a jucat la HSG Bad Wildungen, in Germania, este prima handbalista din Romania care a recunoscut si si-a asumat ca este gay. Pe cine iubeste sportiva? Laura Nicoletta Vasilescu, prima handbalista din Romania care recunoaste ca e gay Laura Nicoletta Vasilescu, in varsta de 34 de ani, a anuntat zilele trecute .

Viorica Dancila, anunt pentru angajatii din ministere care nu si-au primit salariile

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca in sedinta de guvern de joi va incerca sa gaseasca o solutie astfel incat angajatii din ministerele care au apartinut ALDE sa isi primeasca.

Rasturnare de situatie in cazul tinerei de 17 ani din Bucuresti care a vrut sa se sinucida aseara. Adevarul grotesc a iesit acum la iveala. Nimeni nu a vrut sa o creada!

Apar noi informatii in cazul tinereide 17ani care a sunat joi seara la Asociatia Telefonul Copilului si a anuntat ca vrea sa se sinucida. Politistii au reusit sa o localizeze in timp record si.

JYSK a inaugurat Centrul de distributie din Bulgaria, care va face livrari catre Romania

JYSK a deschis un nou centru de distributie in Bulgaria, acesta fiind cel mai modern centru logistic din tara. Incepand din luna septembrie, livrarile de produse catre magazinele JYSK din Romania vor fi facute din noul centru de distributie aflat in.

Melescanu: Din pacate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegala

Senatorul Teodor Melescanu a declarat joi ca nu recunoaste excluderea sa din ALDE si ca va merge in .

Un nou caz asemanator cu Caracal. Un violator din Urziceni, care ia fete la ocazie, este in libertate

Cazul Caracal e lectia din care autoritatile n-au invatat nimic! inca un individ acuzat ca racoleaza victime la ocazie e liber, desi ar fi recunoscut deja ca a violat o fata de 15.

11.9: Esecul imaginatiei: Osama bin Laden, micul terorist din Afganistan care a ingenuncheat America

In pofida avertismentelor alarmante privind pericolul major reprezentat de al-Qaida, Administratia George W. Bush parea incapabila sa-si imagineze ce dezastru avea sa provoace pe 11 septembrie 2001 organizatia extremista a lui Osama Ben Laden, zeflemitor descris ca micul terorist din Afganistan, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )