Libnet.ro
UNICEF

07:00

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale! Lovitura neasteptata pentru social-democrati

Antena3 Antena3,
Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale! Lovitura neasteptata pentru social-democrati

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat, pe o pagina de socializare, ca nu va mai candida din partea social-democratilor pentru un nou mandat la alegerile locale din aceasta toamna. Printre motive, edilul vorbeste de numeroase dezamagiri si revolte in calitate de membru PSD, mai ales in ultimii cinci ani, punctand si ca epoca Dragnea a fost o adevarata tragedie pentru PSD. continuă pe Antena3

Robert Negoita anunta ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale Mesajul pentru Marcel Ciolacu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat luni, pe pagina de Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie. Acesta spune ca se retrage din partid deoarece in ultimii 5 ani a trait numeroase dezamagiri si revolte, printre care epoca Dragnea. Negoita spune ca desi Dragnea a plecat, au ramas capuse insetate de sange, putere si intuneric, ce paraziteaza partidul.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamna

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, astazi pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale: Am trait numeroase dezamagiri si revolte Ce spune primarul despre Dancila si epoca stapanului Dragnea, dar si ce ii ureaza lui Ciolacu

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna, pentru ca in ultimii cinci ani, reitereaza el, a trait numeroase de.

Gabriela Firea, dezamagita si chiar socata de decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD, sustine ca s-a detonat o arma atomica impotriva sa

Primarul general, Gabriela Firea, s-a declarat dezamagita si chiar socata de decizia lui Robert Negoita de a nu mai candida din partea PSD si afirma ca se astepta ca acesta sa o informeze despre o astfel de decizie. Firea sugereaza o intelegere intre Victor Ponta si Robert Negoita si afirma ca a fost sunata pentru a i se spune ca a fost detonata o arma atomica impotriva sa.

Negoita nu vrea sa mai candideze din partea PSD

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, anunta ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile local.

Primarul Negoita nu mai candideaza din partea PSD. Ce partid ar prefera

Robert Negoita, actualul primar al Sectorului 3, a anuntat ca nu va mai candida la alegerile locale .

Robert Negoita: Persoanele care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea si l-au sustinut in toate demersurile ticaloase, il inconjoara acum pe Marcel Ciolacu (VIDEO)

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a reiterat, luni, in direct pe B1 TV, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, explicand ca persoanele care il inconjurau pe Liviu Dragnea.

Cresc sansele lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei: Dupa ce s-a dezis de PSD, Robert Negoita pare sa se delimiteze si de Gabriela Firea

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei care a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din 2020, a evitat sa isi declare sprijinul pentru Gabriela Firea in cursa pentru.

inca o lovitura pentru PSD. Negoita nu va candida din partea partidului condus de Ciolacu:PSD arata ca o structura prea slabita de aceste capuse

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat ca nu vrea sa candideze din partea PSD la urmatoarele alegeri, formatiune pe care o vede slabita de capuse.

CHIAR SI DUPA CONTESTATII: Promovabilitatea la Bac ramane cea mai mica din ultimii 6 ani

Rata de promovare la Bacalaureat 2020, fara etapa speciala, dupa solutionarea contestatiilor, este de 64. Este o crestere fata de 62,9%, cat era inainte de contestatii, dar ramane cea mai mica din ultimii sase ani, anunta Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )