Libnet.ro
UNICEF

01:05

Robert Negoita: Persoanele care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea si l-au sustinut in toate demersurile ticaloase, il inconjoara acum pe Marcel Ciolacu (VIDEO)

B1 B1,
Robert Negoita: Persoanele care l-au inconjurat pe Liviu Dragnea si l-au sustinut in toate demersurile ticaloase, il inconjoara acum pe Marcel Ciolacu (VIDEO)

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a reiterat, luni, in direct pe B1 TV, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale, explicand ca persoanele care il inconjurau pe Liviu Dragnea. continuă pe B1

Robert Negoita anunta ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale Mesajul pentru Marcel Ciolacu

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a anuntat luni, pe pagina de Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din septembrie. Acesta spune ca se retrage din partid deoarece in ultimii 5 ani a trait numeroase dezamagiri si revolte, printre care epoca Dragnea. Negoita spune ca desi Dragnea a plecat, au ramas capuse insetate de sange, putere si intuneric, ce paraziteaza partidul.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale: Am trait numeroase dezamagiri si revolte Ce spune primarul despre Dancila si epoca stapanului Dragnea, dar si ce ii ureaza lui Ciolacu

Robert Negoita, primarul din Sectorul 3 al Capitalei, a anuntat ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna, pentru ca in ultimii cinci ani, reitereaza el, a trait numeroase de.

Robert Negoita nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamna

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a anuntat, astazi pe Facebook, ca nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din aceasta toamna.

Liviu Dragnea, acuzatii grave la adresa lui Klaus Iohannis. Ce spune si despre ministrul in chiloti

Aflat in fata unui nou dosar penal, care ar putea sa-l tina si mai mult timp dupa gratii, Liviu Dragnea a lansat un tir naucitor de acuzatii la adresa tuturor, inclusiv a presedintelui Klaus Iohannis.

Dezastru pentru Marcel Ciolacu. Cine va fi noul presedinte PSD. Liviu Dragnea il distruge din inchisoare: Aud de aici

Liviu Dragnea a prins glas din inchisoare si nu-si iarta fosii colegi si subalterni pe linie de partid pentru ca l-au abandonat. Acesta nu ezita sa arunce sageti otravite catre fiecare, iar unul dintre cei vizati a fost presedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Marea Britanie renunta la regulile de carantina pentru persoanele care sosesc din zeci de tari, inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania

Normele privind carantina in Marea Britanie au fost abrogate pentru calatorii din zeci de tari - inclusiv Franta, Spania, Italia si Germania. Aceasta inseamna ca persoanele care sosesc din aceste tari,.

Raed Arafat a facut anuntul! Care sunt persoanele care vor intra in carantina sau izolare?

Secretarul de stat, Raed Arafat, a vorbit, luni, despre proiectul de lege in acord cu Curtea Constitutionala, prin care se stabilesc foarte clar termenii de izolare si carantina. Acesta a explicat care sunt persoanele asupra carora se vor aplica aceste masuri.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )