Libnet.ro
UNICEF

08:45

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Cum au raspuns telespectatorii Antena 3

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Cum au raspuns telespectatorii Antena 3

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe. continuă pe Antena3

SONDAJ. Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale?

Razvan Dumitresci a lansat, vineri, la Subiectiv Fata in fata urmatoarea intrebare: Credeti ca Liviu Dragnea va candida la prezidentiale? Raspundeti cu DA sau NU la 1272 0,6 eur/-sms TVA inclus) pe.

Subiectele zilei: Baronii PSD il contrazic pe Liviu Dragnea: Candidatul la prezidentiale se alege in Congres; Augustin Zegrean, fost presedinte CCR: Iohannis nu e obligat sa accepte restructurarea Guvernului; Email de la Ceausescu pentru mai tanarul sau

Liviu Avram: Dragnea a incercat sa creeze o lebada neagra. Azi a constatat ca a produs un pui de cioara. Liviu Avram explica care este principalul motiv din spatele anuntului lui Liviu Dragnea pe tema candidaturii la prezidentiale. Ponta jongleaza cu aliantele, dar neaga discutiile cu grupul Conservatorilor. Fostul premier roman Victor Ponta nu intentioneaza sa incheie o alianta cu grupul Conservatorilor si Reformistilor.

Eugen Tomac: Daca PSD merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi

Liderul PMP, Eugen Tomac, sustine ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima data cand candidatul PSD nu va ajunge in turul al doilea. Prezent, joi, la Constanta,.

Radu Banciu: Liviu Dragnea este seful partidului. Sigur ca va candida la Presedintia Romaniei. Doar justitia il poate opri (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Liviu Dragnea a declarat ca duminica seara, dupa alegerile europarlamentare, va anunta ce decizie a luat in.

Tomac: PSD, daca merge in alegerile prezidentiale cu Liviu Dragnea, risca sa nu intre in turul doi pentru prima data

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, spune ca doar cine nu intelege politica nu isi da seama ca liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, devine din ce in ce mai izolat in cadrul formatiunii pe care o conduce. Tomac a mai afirmat ca daca Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, va fi pentru prima oara cand un candidat al social-democratilor nu va intra in turul doi.

Corina Cretu l-a sunat pe Liviu Dragnea. Surpriza! Cine i-a raspuns la telefon: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a facut declaratii care dau de inteles ca multe dintre deciziile pe care ministrii ar trebui sa le ia pe cont propriu, sunt luate de fapt la comanda. Ea a precizat ca a incercat sa il sune pe liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a discuta cu el, dar de fiecare data [] .

Cine i-a raspuns la telefon Corinei Cretu cand l-a sunat pe Liviu Dragnea: Mi s-a parut putin deplasat

Comisarul european Corina Cretu a declarat joi, la HotNews. ro LIVE, ca a incercat sa-l contacteze pe Liviu Dragnea cand si-a dat seama ca deciziile nu se iau la Guvern.

Victor Ponta, despre situatia lui Liviu Dragnea: Chiar dai foc ca Nero la toata Roma? (VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a comentat marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, faptul ca Liviu Dragnea a spus ca va anunta duminica, dupa alegerile europarlamentare, daca va candida la.

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale: Alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun

Liviu Dragnea a declarat ca va face anuntul cu privire la candidatul la prezidentiale. Liderul social-democratilor sustine ca alianta PSD-ALDE ar trebui sa aiba un candidat comun. PSD a spus mereu in.

Carmen Avram ii da peste cap planurile lui Liviu Dragnea: Cred ca duminica isi anunta candidatura la presedintie

Carmen Avram, candidata PSD la alegerile europarlamentare, da de inteles ca ar cunoaste planul lui Liviu Dragnea. Fosta jurnalista e de parere ca liderul PSD isi va anunta duminica, in ziua alegerilor, candidatura la europarlamentare. Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va anunta duminica, chiar dupa inchiderea urnelor, candidatul partidului la prezidentiale. N-ar fi exclus [] .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )