Libnet.ro
UNICEF

06:30

Ce spunea Viorica Dancila, in urma cu cateva luni, despre Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Ce spunea Viorica Dancila, in urma cu cateva luni, despre Liviu Dragnea

Liderul europarlamentarilor PSD, Viorica Dancila, declara in octombrie 2017, in contextul existentei mai multor ministri din guvernul Tudose cu probleme penale, ca un functionar de la Bruxelles nu. continuă pe Antena3

Imagini de arhiva: Unde petrecea Viorica Dancila in urma cu cativa ani, de 1 martie(VIDEO)

Viorica Dancila, propusa de social-democrati pentru functia de premier, este o membra veche a PSD. Aceasta s-a inscris in partid in 1996, iar in 2005 a devenit presedinta a Organizatiei.

Maria Ghiorghiu a avut dreptate din nou. Ce a prezis clarvazatoarea in urma cu cateva luni

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu a scris in urma cu cateva luni, mai exact, in iunie 2017,pe blogul personal ca Mihai Tudose va pleca de la guvern, ca nu va prinde nici macar un an.

Sondaj: Ce parere ai despre propunerea PSD pentru functia de prim ministru, Viorica Dancila?

Conducerea PSD a decis marti sa o propuna pe Viorica Dancila, europarlamentar, pentru functia de premier. Viorica Dancila este europarlamentar din 2009, fiind membra PSD din 1996, cand a aderat la partid in Teleorman, judet condus multa vreme de Liviu Dragnea. Detalii despre Viorica Dancila - aici. Ce parere ai despre propunerea PSD? Participa in text la sondajul HotNews. ro.

Liviu Dragnea: Viorica Dancila a fost propusa de Nicolae Badalau. Am vrut sa fie constienta de riscurile la care se expune

Europarlamentarul Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier. Am discutat si stabilit impreuna care va fi propunerea noastra pentru functia de premier. A fost o procedura.

Care este relatia posibilului premier Viorica Dancila cu liderul PSD Liviu Dragnea

Viorica Dancila a fost nominalizata, marti, de Comitetul Executiv al PSD pentru functia de premier. Nominalizarea a votata de forul de conducere in unanimitate, cu o abtinere, cea a lui Robert.

VIDEO Cum ii lauda Viorica Dancila pe Dacian Ciolos si pe tehnocrati: Sunt o speranta pentru agricultura romaneasca

Eurodeputata Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, ii lauda in 2015 pe fostul premier Dacian Ciolos si pe fostul ministru al Agriculturii. in acea perioada Dancila ocupa functia de vicepresedinte a Comisiei pentru agricultura si dezvoltare rurala din PE. Ulterior, tehnocratii au fost pusi la zid de PSD. Chiar azi, cand a anuntat-o pe Viorica Dancila, Liviu Drgane a spus: Numai un guvern tehnocrat ia oameni de strada.

PROFIL Cine este Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: fosta profesoara in Videle, membru PSD Teleorman din 1996 si sefa organizatiei de femei a partidului

Vasilica Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, are 54 de ani si este europarlamentar PSD din anul 2009. Dancila detine, din anul 2015, si functia de presedinte al Organizatiei Femeilor Social-Democrate. Viorica Dancila s-a nascut la 16 decembrie 1963 in Rosiorii de Vede si a devenit membru al Partidului Social Democrat in anul 1996, in organizatia PSD Teleorman, condusa ani la rand de Liviu Dragnea.

Dragnea nu stie ce proiecte o recomanda pe Viorica Dancila pentru functia de premier

Liviu Dragnea a sustinut ca Viorica Dancila este propunerea PSD pentru functia de premier, deoarece este europarlamentar din 2009, este respectata la Bruxelles, are relatii bune cu oficialii Comisiei Europene si.

De ce a lipsit Viorica Dancila de langa Dragnea la conferinta de presa de la PSD

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, nu a iesit la declaratii alaturi de Liviu Dragnea, asa cum s-a intamplat data trecuta cu Mihai Tudose. Dragnea a delclarat ca Viorica.

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier: legaturile cu Dragnea si ce are in comun cu Carmen Dan

Viorica Dancila, propunerea PSD pentru functia de premier, dupa demisia lui Mihai Tudose, are origini in Teleorman si o legatura veche cu Liviu Dragnea. Este din Videle, acelasi oras din care vine si Carmen Daniela Dan, Ministrul Afacerilor Interne.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )