Libnet.ro
UNICEF

09:00

TRAIAN BASESCU: Respingerea Olgutei Vasilescu - un joc intre Dragnea si Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Respingerea Olgutei Vasilescu - un joc intre Dragnea si Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu are nicio indoiala ca respingerea Olgutei Vasilescu a fost un joc in doi, intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu: Nu am nicio indoiala ca respingerea Olgutei Vasilescu a fost un joc in doi, intre Dragnea si Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu are nicio indoiala ca respingerea Olgutei Vasilescu a fost un joc in doi, intre Liviu Dragnea si Klaus Iohannis.

Marian Oprisan: Colegii mei mi-au oferit functia de ministru al Dezvoltarii si vicepremier inaintea Olgutei Vasilescu

Marian Oprisan, liderul PSD Vrancea, sustine ca i s-a propus functia de vicepremier si ministru al Dezvoltarii, inainte ca portofoliile sa-i fie oferite Olgutei Vasilescu, dar a refuzat, potrivit.

Traian Basescu, despre achizitia corvetelor: A fost un joc ca sa blocheze desemnarea castigatorului. Daca as fi cel care decide, as semna cu Naval Group (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat situatia achizitiei de corvete pentru dotarea Fortelor Navale Romane, precizand ca, din punctul sau de vedere, contractul ar trebui sa fie obtinut de francezii de la.

Traian Basescu s-a intalnit cu sute de sustinatori la Pitesti. Fostul presedinte: PMP trebuie sa obtina un procentaj cu doua cifre la europarlamentare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent vineri, la Pitesti, unde s-a intalnit cu sute de sustinatori carara le-a vorbit despre provocarile prin care trece Romania de astazi. Basescu le-a.

Traian Basescu: OUG a lui Tudorel Toader este odioasa. inseamna punerea sub control politic a Parchetelor, ceea ce n-a mai indraznit sa faca nimeni din 2005 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a catalogat drept odioasa ordonanta de urgenta a Guvernului prin care sunt modificate legile justitiei. intr-o conferinta sustinuta vineri la Pitesti, senatorul PMP a.

Traian Basescu: Presedintele are OBLIGATIA sa retrimita bugetul in parlament. Nu poate cadea in oala de IRESPONSABILITATE politica a PSD-ului (VIDEO)

Presedintele are obligatia sa retrimita bugetul in parlament si nu poate cadea in oala de iresponsabilitate politica a PSD-ului, a declarat fostul presedinte Traian Basescu pentru B1 TV, joi. Pentru a-si.

Traian Basescu: Alegerile parlamentare din Rep. Moldova au loc intr-un sistem electoral conceput sa REDUCA sansele partidelor pro-occidentale si unioniste

Votul pentru Partidul Socialistilor o formatiune pro-rusa) inseamna predarea la cheiea Republicii Moldova catre Moscova si oligarhia rusa, a spus fostul presedinte Traian Basescu, intr-o postare de pe.

Traian Basescu:Votul pentru partidul oligarhului Plahotniuc inseamna o tara izolata

Ex-presedintele Romaniei Traian Basescu a venit cu un indemn catre cetatenii Republicii Moldova, ca acestia sa iasa la vot duminica, 24 februarie, si sa votedeze pentru Blocul electoral ACUM.

intalnire de urgenta intre Dragnea si Tariceanu

Intalnire de ultima ora intre Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu!Liderii PSD si ALDE sunt fata in fata, in conditiile in care in ultimele zile au avut opinii diferite cu privire la mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )