Libnet.ro
UNICEF

16:16

Tudose, replica pentru Dragnea:Tot ce nu creste in Romania sa nu mai mancam. Aclimatizam portocala la Teleorman? Rosia a devenit preocupare primordiala

Adevărul Adevărul,
Tudose, replica pentru Dragnea:Tot ce nu creste in Romania sa nu mai mancam. Aclimatizam portocala la Teleorman? Rosia a devenit preocupare primordiala

Fostul premier PSD Mihai Tudose il acuza pe LIviu Drganea ca e duplicitar atunci cand vorbeste de dublul standard Romania-UE. Nu vreti sa nu mai avem dublu standard la legi, la justitie? Nici la ce inseamna o pedeapsa pentru furturi de fonduri europene?, se intreaba, retoric, Mihai Tudose, candidat Pro Romania la europarlamentare. continuă pe Adevărul

Tudose, replica pentru Dragnea:Tot ce nu creste in Romania sa nu mai mancam. Aclimatizam portocala la Teleorman? Rosia, preocupare primordiala

Fostul premier PSD Mihai Tudose il acuza pe LIviu Drganea ca e duplicitar atunci cand vorbeste de dublul standard Romania-UE. Nu vreti sa nu mai avem dublu standard la legi, la justitie? Nici la ce inseamna o pedeapsa pentru furturi de fonduri europene?, se intreaba, retoric, Mihai Tudose, candidat Pro Romania la europarlamentare.

Ghinea, replica pentru Norica Nicolai: Se aude un schelalait isteric de la tomberonul politicii

Deputatul Cristian Ghinea, candidat pe lista USR-PLUS la alegerile europarlamentare, ii da replica europarlamentarului ALDE Norica Nicolai, dupa ce aceasta i-a transmis liderului ALDE din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, ca lista USR-ALDE geme de odrasle sau discipoli ai politiei politice comuniste. Se aude un schelalait isteric de la tomberonul politicii, a fost reactia lui Ghinea.

Anghelescu: Judecator pus cu mana in completul pentru Dragnea

Completul de 5 judecatori al Inaltei Curti este asteptat sa pronunte luni, 27 mai 2019, fix a doua zi dupa alegerile europarlamentare, decizia definitiva in dosarul presupuselor angajari fictive in care vizat este.

Viorica Dancila: 20.000 de lei, bani gratis, pentru fiecare gospodarie din Romania. Dezicii de ULTIMA ORA la Palatul Victoria (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat, joi, ca fiecare gospodarie din Romania va putea sa primeasca un ajutor nerambursabil in valoarea de 20. 000 de lei. Banii vorputeafi folositi, de exemplu,.

Jurnalul de economie, cu Daniel Apostol. Informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci

Daniel Apostal a prezentat la Jurnalul de Economie,informatii pentru romanii care nu isi mai pot plati ratele la banci. Acestia pot gasi intelegere chiar la banci, prin intermediul Centrului de.

ştiri din Politica

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )