Libnet.ro
UNICEF

23:30

UPDATE Noii ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii au depus juramntul, la Cotroceni, n absenta premierului

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Noii ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii au depus juramntul, la Cotroceni, n absenta premierului

Noii ministri propusi de PSD si numiti de presedintele Klaus Iohannis - Razvan Cuc la Transporturi si Daniel Suciu la Dezvoltare - au depus juramantul, la Palatul Cotroceni. De la ceremonie au lipsit premierul Viorica Dancila, aflata in Spania, presedintii Camerei Deputatilor si Senatului, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu. De altfel, doar cativa membri ai Cabinetului au venit la Cotroceni, printre acestia ministrul de Externe Teodor Melescanu si ministrul finantelor, Eugen Teodorovici. continuă pe Hotnews

Noii ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii depun juramntul n aceasta dimineata, la Cotroceni

Noii ministri propusi de PSD si numiti de presedintele Klaus Iohannis - Razvan Cuc la Transporturi si Daniel Suciu la Dezvoltare - vor depune juramantul la ora 10. 30, la Palatul Cotroceni.

Noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor au depus juramantul de investitura in functii

Social-democratii Daniel Suciu si Razvan Cuc au depus vineri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei.

Danicla nu participa la ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor

Premierul Viorica Dancila nu va participa vineri, la Palatul Cotroceni, la ceremonia depunerii juramantului de investitura de catre noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor, Daniel Suciu si Razvan.

Noii ministri de la Dezvoltare si Transporturi au depus juramantul. Dancila nu a participat la ceremonie

Vasile-Daniel Suciu si Razvan Cuc au depus vineri, la Palatul Cotroceni, juramantul de investitura in functiile de viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, respectiv ministru al Transporturilor, in fata.

Zi de foc pentru PSD. Conducerea partidului va stabili noii ministri ai Dezvoltarii si Transporturilor. Ce nume sunt vehiculate

Conducerea PSD se reuneste de la ora 17. 00 intr-o sedinta de Comitet Executiv pentru a stabili cine vor fi propunerile pentru functiile de ministru al Dezvoltarii si ministru al Transporturilor, dupa ce Klaus Iohannis i-a respins de mai multe ori pe Lia Olguta Vasilescu si Mircea Draghici.

Iohannis a numit noii ministri propusi de PSD la Transporturi si Dezvoltare

La o zi dupa ce premierul Viorica Dancila i-a trimis propunerile, presedintele Klaus Iohannis i-a numit in functie pe noii ministri ai Transporturilor si Dezvoltarii, Razvan Cuc si Daniel Suciu.

Declaratie de presa, la Cotroceni, dupa ce PSD a trimis propunerile pentru noii ministri

Purtatorul de cuvant al Presedintelui Romaniei, Madalina Dobrovolschi,va sustine astazi, ora 13:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, anunta Administratia Prezidentiala. Declaratiile au.

Klaus Iohannis accepta noii ministri PSD

Presedintele Klaus Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu si Razvan Cuc in functiile de ministri.

Dancila a prezentat noii ministri la Transporturi si Dezvoltare: O sa il sun pe Iohannis

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a anuntat marti seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca miercuri va trimite propunerile de ministri la Dezvoltare si Transporturi, Daniel Suciu, respectiv Razvan Cuc.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )