Libnet.ro
UNICEF

10:00

Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, despre condamnarea lui Dragnea in dosarul Referendumul: Asa multe voturi a furat de-am pierdut referendumul... (VIDEO)

Victor Ponta vede anumite fisuri in modul de functionare a anumitor institutii, dat fiind ca Liviu Dragnea s-a trezit cu o condamnare in dosarul Referendumul, unde chiar nu era vinovat, dar in legatura cu. continuă pe B1

Victor Ponta face noi acuzatii: Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia care il finanteaza ca sa le dea tot

Fostul premier Victor Ponta sustine ca Liviu Dragnea este omul unui grup de interese Israel-Ungaria si probabil Rusia, care il finanteaza - inclusiv consultantii, vizitele externe - si care va primi tot gazul.

Victor Ponta, despre jocurile DNA - Iohannis: Condamnarea lui Dragnea...

Victor Ponta a declarat ca, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, a vorbit cu Iohannis si au convenit ca el sa ramana premier. Ulterior, atat el, cat si Liviu Dragnea au inceput sa aiba probleme cu.

Victor Ponta, despre culisele candidaturii sale la prezidentiale: Dragnea se visa sef de partid si premier. M-a sabotat!

Victor Ponta a declarat ca a ajuns sa candideze impotriva lui Klaus Iohannis in urma unor presiuni. Totul, in urma insistentelor lui Liviu Dragnea, care se voia sef de partid si premier. El a mai spus ca dupa.

Victor Ponta, despre sustinerea pe care PSD-istii i-au acordat-o lui Dragnea la Congres: Puteti sa-l puneti si pe Kim Jong-un sa-i intrebe, s-ar putea sa fie chiar mai entuziasti (VIDEO)

Victor Ponta l-a comparat pe Liviu Dragnea cu Kim Jong-un. Fostul premier s-a gandit la aceasta comparatie dupa momentul de la Congresul PSD, in care Dragnea i-a intrebat pe social-democratii prezenti daca il.

Victor Ponta, replica ACIDA pentru Dragnea! Suntem 8 martori la aceste momente, toti in viata si capabili sa spunem adevarul. Doar MEDICII mai pot explica de ce minte Dragnea Mincinosul

Fostul premier Victor Ponta vorbeste despre primul guvern USL si sustine ca Liviu Dragnea isi dorea sa fie ministru de Interne, solicitandu-i sprijinul lui George Maior, la acel moment director al.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata!

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Minte! El insusi a fost la mine si a stat ore in sir, cu Crin Antonescu si Daniel Constantin si altii. Am discutat despre guvern, la Cornu. Am fost 10 oameni care am stat atunci de vorba. Un mincinos!, a declarat Ponta.

Victor Ponta raspunde acuzatiilor: Liviu Dragnea e intr-o mitomanie cronicizata! (VIDEO)

Victor Ponta a raspuns, intr-o interventie telefonica pentru B1 TV, acuzatiilor pe care i le-a adus Liviu Dragnea. Seful PSD a vorbit despre o discutie telefonica dintre Ponta si George Maior, in care cei doi.

Victor Ponta, despre episodul Martea Neagra: I-am zis, fii atent ca tu o sa ajungi la puscarie

Victor Ponta a povestit episodul Martea Neagra din Parlament Romaniei. intr-un interviu pentru stiripesurse. ro, fostul premier a amintit de modificarea din 2013 a doua proiecte de lege pentru modificarea.

Victor Ponta, nou atac la Dragnea. Care era, de fapt, planul sefului PSD

Victor Ponta sustine ca presedintele PSD, Liviu Dragnea, s-a intalnit cu Klaus Iohannis sa-i ceara sa numeasca pe altcineva in functia de premier. Planul era la PSD sa ii retraga sprijinul politic lui.

Udrea a propus-o pe Bica si a sustinut-o Dragnea. Tot el a zis ca e bine cu Kovesi la DNA

Victor Ponta a sustinut, astazi, intr-un interviu, ca la numirea procurorilor-sefi in 2012 Elena Udrea a propus-o pe Alina Bica la DIICOT si a sustinut-o Liviu Dragnea, care a declarat si ca e bine sa fie numita Codruta Kovesi la DNA, pentru ca i-a dat NUP lui Iliescu, nu poti sa zici ca e anti-PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2929 seconds )